REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dünya bu olayı konuşuyor! Fransa'da şike ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Dünya bu olayı konuşuyor! Fransa'da şike ..

Fransa Ligi'nin 34. haftasında Ajaccio ile Montpellier arasında oynanan ve Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Younes Belhanda'nın penaltı kaçırdığı maç hakkında şike iddiası ile soruşturma açıldı.. BakaLım
    Uefa Başkanı Fransız pLatini Kendi üLkesinin TakımLarı iÇin ne Yapacak !

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=4eqeu76AV68[/YOUTUBE]
    Konu Hikmet™ tarafından (10-05-2013 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu olay olalı kaç gün geçti ama hala o şik£ye SIFIR tolerans sağlayan sayın Platini amcamız napıyor acaba kaç gündür haber alınamıyor kendisinden.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Resmen atmıyor penaltıyı oyuncu.iddaa şirketleri ve tum mafya artık bu oyunun içinde
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Resmen kaleciye işaret yapıyor yüz mimikleriyle...şike kokan hareketler bunlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şikenin kralı bu be bundan daha iyi şike olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mojıto Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Resmen kaleciye işaret yapıyor yüz mimikleriyle...şike kokan hareketler bunlar...
    Oyuncu kendi yedek kulubesine bakıyor işareti alıyor onlardan gorüldügü gübü oyuncular dahi koşmuyor topa bu maç zaten şikeli oldugunu bilen bir japon dk 70 lerdemi ne 10 bin dolar basmış ajaccio yener diye 250 bin dolar almış canlıdan biliyormuş macın şikeli oldugunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Oyuncu kendi yedek kulubesine bakıyor işareti alıyor onlardan gorüldügü gübü oyuncular dahi koşmuyor topa bu maç zaten şikeli oldugunu bilen bir japon dk 70 lerdemi ne 10 bin dolar basmış ajaccio yener diye 250 bin dolar almış canlıdan biliyormuş macın şikeli oldugunu
    dünyanın SayıLı FutboL mafyası AsyaLıLardır O biLmicekte Ben mi biLecem Hocam Ben biLseydim Evi Arabayı Neyim Varsa Satardım Heralde Ama Hayrı oLmuyor KesinLikLe o Paranın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şike diyince hep aklıma italya seria geliyor nedense fransada çıkması alışa gelmiş bir durum değildir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şike diyince hep aklıma italya seria geliyor nedense fransada çıkması alışa gelmiş bir durum değildir.
    Bu hafta oLdugu Gibi Torino - Genoa Macı Berabere Biteceği kesindi 0-0 Bitti Zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı heRqeLe Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu hafta oLdugu Gibi Torino - Genoa Macı Berabere Biteceği kesindi 0-0 Bitti Zaten
    Hiç sorma ya bu. Seria nın yüzünden az param gitmedi iddaada. Benim iddaa kariyerimi italya bitirdi. Şikayetçiyim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri