Turkcell Superonline’dan “Benim Süper Annem” Yarýþmasý

Turkcell Superonline Türkiye’nin ilk dijital çiçeðini anneler için oluþturuyor. Turkcell Superonline’ýn Facebook sayfasýndan 10-12 Mayýs tarihleri arasýnda gerçekleþecek “Benim Süper Annem” yarýþmasýnda 20 kiþi ePure DECT telefon kazanacak.



Turkcell Superonline tüm annelerin Anneler Günü’nü özel bir kampanyayla kutluyor. Turkcell Superonline’ýn resmi Facebook sayfasýnda düzenlenen “Benim Süper Annem” yarýþmasýna katýlanlar, anneleri için Anneler Günü mesajlarýný, hazýrlanan Facebook uygulamasý ile çiçek yapraðýna yazarak paylaþabilecek. Paylaþýlan her yaprak çiçeðe eklenerek büyümesini saðlayacak ve tüm yapraklar Türkiye’nin ilk dijital çiçeðini oluþturacak.



Turkcell Superonline’ýn Facebook sayfasýnda 10-12 Mayýs tarihleri arasýnda düzenlenecek yarýþmaya katýlanlar arasýndan 20 kiþi ePure DECT telefon kazanacak. Katýlanlarý ayrýca Bonnyfood’dan özel indirimler de bekliyor.

apps.facebook.com/benimsuperannem