Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
explorer ile de yükleyebilirsin arkadaşım.benim de ekran arızalı ben devemlı explorer ile yüklüyorum.ekran sağlammış gibi cihazına ip aldır ondan sonra modeminin arayüzüne gir dreambox un ip sini gör gördüğün ip adresini explorer e yaz oluyor.modem arayüzüne girmeden de yapabilirsin dreambox genellikle sıralamadaki ilk boş ip adresini alıyor modeminde kaç tane bilgisayar bağlı bilmiyorum ayrıca modeminin ip sini de bilmiyorum ama (192.168.1.1 ise sırasıyla son rakamı 2-3-4-5 ----192.168.2.1 ise yine son rakamı 2-3-4-5 deneyerek te bağlanabilirsin.
Yardimlariniz icin tekrar tesekkurler.Nihayet ikigunluk bir ugras sonucu cihazi calistirdim.Belki baskalarina da faydasi olur dusuncesi ile buraya yaziyorum.
Once pc ye ip bulma programi yukledim,rs232 kablosu ile internet kablosunu taktim dreamup programini calistirdiktan sonra ip bulma programi ile box un ip numarasini ogrendim,explorer e ogrenmis oldugum ip numarasini yazarak iki ila uc dakika icinde yeni image yi yukledim.