REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: dm 800hd klon yardim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old dm 800hd klon yardim

Slm arkadaslar,elimizin durmamasi sebebiyle cihaza yanlis image yukledim,haliyle cihaz acilmadi kart hatasi verdi, bende sim i ogrenmek icin cihazin ust kapagini ve on paneli sokup sim numarasina baktiktan sonra soktugum parcalari guzelce yerine taktim,maalesef artik display da calismiyor.cihazi fise takinca bir iki saniye acip kapatma dugmesi uzerinde kirmizi isik yaniyor.Ama daha onceden komple yedek almistim bu yedegi tekrar cihaza atabilirmiyim?Bu arada sim kartim e star sim v3.0
    simdiden tesekkurler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş önce cihazına orijinal imaj daha sonrada cihazına uygun bir backup bul ve onu at belki düzelir bende,de dreambox 500s var aynen senin cihaz gibi kitlendiğinde fişini çıkarıp taktığım zaman imaj gidiyordu sürekli bende önce dreamup,la orijinal imaj daha sonrada backup atıyordum düzeliyordu sende aynısını yap belki düzelir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı egrikuyu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Slm arkadaslar,elimizin durmamasi sebebiyle cihaza yanlis image yukledim,haliyle cihaz acilmadi kart hatasi verdi, bende sim i ogrenmek icin cihazin ust kapagini ve on paneli sokup sim numarasina baktiktan sonra soktugum parcalari guzelce yerine taktim,maalesef artik display da calismiyor.cihazi fise takinca bir iki saniye acip kapatma dugmesi uzerinde kirmizi isik yaniyor.Ama daha onceden komple yedek almistim bu yedegi tekrar cihaza atabilirmiyim?Bu arada sim kartim e star sim v3.0
    simdiden tesekkurler.
    istedigim cevabi alamadim benim ogrenmek istedigim dreambox uzerindeki ekran olmadan yukleme yapabilirmiyim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı egrikuyu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    istedigim cevabi alamadim benim ogrenmek istedigim dreambox uzerindeki ekran olmadan yukleme yapabilirmiyim?
    dreamup ile yüklersin 1.3.3.4 versiyonu ile rs 232 portundan çok uzun sürer 60 ile70 dakika arası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreamup 1.3.3.4 rs232 ile ssl84 dosyasını e-star sitesinden indirin cihaz atın cihaz açılacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

explorer ile de yükleyebilirsin arkadaşım.benim de ekran arızalı ben devemlı explorer ile yüklüyorum.ekran sağlammış gibi cihazına ip aldır ondan sonra modeminin arayüzüne gir dreambox un ip sini gör gördüğün ip adresini explorer e yaz oluyor.modem arayüzüne girmeden de yapabilirsin dreambox genellikle sıralamadaki ilk boş ip adresini alıyor modeminde kaç tane bilgisayar bağlı bilmiyorum ayrıca modeminin ip sini de bilmiyorum ama (192.168.1.1 ise sırasıyla son rakamı 2-3-4-5 ----192.168.2.1 ise yine son rakamı 2-3-4-5 deneyerek te bağlanabilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreamup 1.3.3.4 rs232 ile ssl84 dosyasını e-star sitesinden indirin cihaz atın cihaz açılacaktır
    dreamup ile yüklersin 1.3.3.4 versiyonu ile rs 232 portundan çok uzun sürer 60 ile70 dakika arası
    Arkadaslar oncelikle verdiginiz cevaplar icin tesekkurler. Peki rs232 ile onceden almis oldugum yedegi yukleyebilirmiyim?
    Konu egrikuyu tarafından (14-05-2013 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım daha önce aldığın backup u tekrar yükleyebilirsin tabii ki.ayrıca 60-70 dakika beklemene gerek yok bir önceki mesajımda explorer den nasıl yükleyebileceğini anlattım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    explorer ile de yükleyebilirsin arkadaşım.benim de ekran arızalı ben devemlı explorer ile yüklüyorum.ekran sağlammış gibi cihazına ip aldır ondan sonra modeminin arayüzüne gir dreambox un ip sini gör gördüğün ip adresini explorer e yaz oluyor.modem arayüzüne girmeden de yapabilirsin dreambox genellikle sıralamadaki ilk boş ip adresini alıyor modeminde kaç tane bilgisayar bağlı bilmiyorum ayrıca modeminin ip sini de bilmiyorum ama (192.168.1.1 ise sırasıyla son rakamı 2-3-4-5 ----192.168.2.1 ise yine son rakamı 2-3-4-5 deneyerek te bağlanabilirsin.
    Yardimlariniz icin tekrar tesekkurler.Nihayet ikigunluk bir ugras sonucu cihazi calistirdim.Belki baskalarina da faydasi olur dusuncesi ile buraya yaziyorum.
    Once pc ye ip bulma programi yukledim,rs232 kablosu ile internet kablosunu taktim dreamup programini calistirdiktan sonra ip bulma programi ile box un ip numarasini ogrendim,explorer e ogrenmis oldugum ip numarasini yazarak iki ila uc dakika icinde yeni image yi yukledim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri