REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yıldırım'dan tarihi rest!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Yıldırım'dan tarihi rest!

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, kulübün olağan mali genel kurul toplantısında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Başkan Aziz Yıldırım, Ziraat Türkiye Kupası'nın mevcut formatına eleştiriler getirdi ve Türkiye Futbol Federasyonu'na adeta rest çekti.

Yıldırım, konuyla ilgili olarak şu sözleri söyledi:

"Türkiye Kupası'nda oynadığımız maçlar yüzünden 2 milyon Euro zararımız var. Eğer Türkiye Kupası bu düzende devam ederseF.Bahçe kupa maçlarına A2 takımıyla çıkacak"
    Konu Hikmet™ tarafından (11-05-2013 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Genel kurulda üyeler, yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporları hakkında konuştu.

Üyelerden Kaya Enişte,

Galatasaray ile yarın derbi maç oynayacaklarını belirterek, "Futbolda terör ve şiddetten hiçbir toplum fayda görmedi. Bizlerin camia olarak üzerimize düşeni bu hususta yapmamız gerektiğini düşünüyorum.

"Biz de yarın centilmenlik adına stadımıza ’şampiyon hoşgeldin’ pankartını asalım" diye tamamlamak isterken yine üyelerden büyük tepki aldı. Enişte, Müftüoğlu’nun yeniden uyarısıyla konuşmasını bitirdi.

Müftüoğlu, salonda oluşan olumsuz havayı dağıtmak için Anneler Günü’yle ilgili bir şiir okudu.

28 YILDA bir teneke kupamız oldu ANNEanneciğim ..şiiri
    Konu Hikmet™ tarafından (11-05-2013 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn FB-''Tribünlerde uyuşturucu var!'

Yıldırım, genel kurulda yaptığı açıklamada GFB lideri Sefa Kalya'nın Fenerbahçeli değil Beşiktaşlı olduğunu iddia ederken şu sözleri söyledi:

"En büyük sorunlarımızdan biri bu amigo işi. Biz de bu konuyla ilgili hatalar yaptık ve 2004'e kadar bunların yanında oldum! Ama daha sonra bilet falan her şeyi kestik."

"Ayrıca buradan ihbarda bulunuyorum. Tribünlerde uyuşturucu var. Ailelere sesleniyorum, çocuklarına sahip çıksınlar. Eğer birinin birinin şahit olması gerekiyorsa ben yaparım."

----Yıldırım, Pendik'te bulunan 300 dönümlük bir araziye inşaat yapacaklarını ve geri kalan 300 dönümü de orman halinde bırakıp Fenerbahçe Kampüsü haline getireceklerini söyledi.

Başkan ayrıca kulübün bütün şubelerinin de buraya taşınacağını hatta kulüp binasının da orada olacağını açıkladı.
    Konu Hikmet™ tarafından (11-05-2013 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kimse sana zorla finale kadar kal demiyor ki
    Ayrica suc federasyonda degil ki. Sen ise yaramayan oyunculara mac basi 20.000 € verirsen tabi zararli cikarsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı İNTİKAM64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kimse sana zorla finale kadar kal demiyor ki
    Ayrica suc federasyonda degil ki. Sen ise yaramayan oyunculara mac basi 20.000 € verirsen tabi zararli cikarsin.
    Abdullah Kiğılı'dan ezeli rakiplere taş!

Kulüp başkan vekili Kiğılı: "Bu taraftar kitlesi bizi desteklediği müddetçe, doğru ürünü doğru zamanda, doğru fiyata sattığımız müddetçe, bugün ne Galatasaray, ne Beşiktaş, ne Trabzonspor toplasanız bir Fenerium ediyor"

-- sayın kığılı

... hangi KuPANIN sapını tuttunuz ?

...TARAFTARINIZ BILE SIZLERI TERKETTI!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saga sola çamur atarak kendi mahkeme onaylı şikelerini ve beceriksizlerini örtmeye çalışıyorlar
    Konu Hikmet™ tarafından (12-05-2013 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen usluplu kelimeler kullanalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Acinacak haldeki fenev yönetimi kupasiz bitecek lig sanirim saga sola saldirmaya basladilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kılıf hazırrr federasyon....yaşaaaa fenevbahçeeeee...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener Bahçe başkanlığı yaptığı sürece Fatih Terim den çok Galata Saray şampiyonluğu gördü o yüzden zoruna gidiyor kağale almamamak lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

komik adam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri