Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Yýldýrým'dan tarihi rest!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Yýldýrým'dan tarihi rest!

Fenerbahçe baþkaný Aziz Yýldýrým, kulübün olaðan mali genel kurul toplantýsýnda çok çarpýcý açýklamalarda bulundu...

Baþkan Aziz Yýldýrým, Ziraat Türkiye Kupasý'nýn mevcut formatýna eleþtiriler getirdi ve Türkiye Futbol Federasyonu'na adeta rest çekti.

Yýldýrým, konuyla ilgili olarak þu sözleri söyledi:

"Türkiye Kupasý'nda oynadýðýmýz maçlar yüzünden 2 milyon Euro zararýmýz var. Eðer Türkiye Kupasý bu düzende devam ederseF.Bahçe kupa maçlarýna A2 takýmýyla çýkacak"
    Konu Hikmet™ tarafýndan (11-05-2013 Saat 16:26 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Genel kurulda üyeler, yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarý hakkýnda konuþtu.

Üyelerden Kaya Eniþte,

Galatasaray ile yarýn derbi maç oynayacaklarýný belirterek, "Futbolda terör ve þiddetten hiçbir toplum fayda görmedi. Bizlerin camia olarak üzerimize düþeni bu hususta yapmamýz gerektiðini düþünüyorum.

"Biz de yarýn centilmenlik adýna stadýmýza ’þampiyon hoþgeldin’ pankartýný asalým" diye tamamlamak isterken yine üyelerden büyük tepki aldý. Eniþte, Müftüoðlu’nun yeniden uyarýsýyla konuþmasýný bitirdi.

Müftüoðlu, salonda oluþan olumsuz havayý daðýtmak için Anneler Günü’yle ilgili bir þiir okudu.

28 YILDA bir teneke kupamýz oldu ANNEanneciðim ..þiiri
    Konu Hikmet™ tarafýndan (11-05-2013 Saat 16:51 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn FB-''Tribünlerde uyuþturucu var!'

Yýldýrým, genel kurulda yaptýðý açýklamada GFB lideri Sefa Kalya'nýn Fenerbahçeli deðil Beþiktaþlý olduðunu iddia ederken þu sözleri söyledi:

"En büyük sorunlarýmýzdan biri bu amigo iþi. Biz de bu konuyla ilgili hatalar yaptýk ve 2004'e kadar bunlarýn yanýnda oldum! Ama daha sonra bilet falan her þeyi kestik."

"Ayrýca buradan ihbarda bulunuyorum. Tribünlerde uyuþturucu var. Ailelere sesleniyorum, çocuklarýna sahip çýksýnlar. Eðer birinin birinin þahit olmasý gerekiyorsa ben yaparým."

----Yýldýrým, Pendik'te bulunan 300 dönümlük bir araziye inþaat yapacaklarýný ve geri kalan 300 dönümü de orman halinde býrakýp Fenerbahçe Kampüsü haline getireceklerini söyledi.

Baþkan ayrýca kulübün bütün þubelerinin de buraya taþýnacaðýný hatta kulüp binasýnýn da orada olacaðýný açýkladý.
    Konu Hikmet™ tarafýndan (11-05-2013 Saat 16:51 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kimse sana zorla finale kadar kal demiyor ki
    Ayrica suc federasyonda degil ki. Sen ise yaramayan oyunculara mac basi 20.000 € verirsen tabi zararli cikarsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÝNTÝKAM64 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kimse sana zorla finale kadar kal demiyor ki
    Ayrica suc federasyonda degil ki. Sen ise yaramayan oyunculara mac basi 20.000 € verirsen tabi zararli cikarsin.
    Abdullah Kiðýlý'dan ezeli rakiplere taþ!

Kulüp baþkan vekili Kiðýlý: "Bu taraftar kitlesi bizi desteklediði müddetçe, doðru ürünü doðru zamanda, doðru fiyata sattýðýmýz müddetçe, bugün ne Galatasaray, ne Beþiktaþ, ne Trabzonspor toplasanýz bir Fenerium ediyor"

-- sayýn kýðýlý

... hangi KuPANIN sapýný tuttunuz ?

...TARAFTARINIZ BILE SIZLERI TERKETTI!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saga sola çamur atarak kendi mahkeme onaylý þikelerini ve beceriksizlerini örtmeye çalýþýyorlar
    Konu Hikmet™ tarafýndan (12-05-2013 Saat 14:16 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Lütfen usluplu kelimeler kullanalým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Acinacak haldeki fenev yönetimi kupasiz bitecek lig sanirim saga sola saldirmaya basladilar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kýlýf hazýrrr federasyon....yaþaaaa fenevbahçeeeee...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fener Bahçe baþkanlýðý yaptýðý sürece Fatih Terim den çok Galata Saray þampiyonluðu gördü o yüzden zoruna gidiyor kaðale almamamak lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

komik adam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri