REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
40 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Reyhanlı'da patlama!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ölenlere allahtan rahmet acılı yakınlarına baş sağlığı temenni ederim türkiyenin başı sağ olsun bu yaşanan elim olay bir vahşettir bunların ***esi türkiyeyide içeri çekip karıştırmaktır yani suriye gibi iç savaşa sürükleyip parçalamaktır arkadaşlar uyanın burdan halkımıza sesleniyorum sağ duyulu olup tahriklere kulak asmayalım metanetli olalım devletimizin başındaki insanlar ne yapılması gerektiğini iyi bilirler ve ona görede cevabını iki misli vereceklerdir tekrar milletimizin başı sağ olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Unutuldu bile yazık çok yazık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Unutuldu bile yazık çok yazık.
    erdoğanda bunu istiyordu herşey erdoğanın istediği gibi gidiyor....

[YOUTUBE]AUDGIiHlXrc[/YOUTUBE]
    gülün uşaklarıda hemen susturmuşlar kardeşimizi helal yani onlarada bu yakışırdı............2.24
    akp yi de istemiyoruz deseydiniz yaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Büyük Ortadoğu Projesi adım adım ilerliyor.Türkiye de bu projenin Ortadoğu başkanı.İsraili yıllardır rahatsız eden Hizbullah denen örgütün destekleyicileri ile arasındaki bağı koparmak için bu örgüte en yakın noktadaki Suriyeden işe başlanmıştır.Bunu asıl destekleyici ve örgütün yaratıcısı olan İran da sıradadır.Türkiye ise "seçimle işbaşına gelmiştir" diye kucak açtığı ve avukatlığına soyunduğu bugünkü Filistin yönetimi Hizbullah örgütünün ne denli acımasız olduğunu ancak yeni anlamaya başlamıştır.Sözün özü,"Tavşana kaç,tazıya tut deme politikası" geri tepmiştir.Hakan 77 dostumuz ilk kez bu kouda haklı çıkmıştır.Kalın sağlıcakla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cumhur başkanının yaptığı basın açıklamasına bakınız ne kadar saçma.

Merhaba arkadaşlar dün akşam tv izlerken cumhurbaşkanı abdüllah gül beyefendi basın açıklamasından neymiş suriyedeki kardeşleri rahat uyuyamıyorlar diye kendide rahat uyumuyormuş. cumhurbaşkanına bir şey sormak isterim sen suriyelimisin yoksa TÜRKMÜSÜN? bana ne suriyedeki insandan besbelli türkiyeyi karıştırmak istiyorlar. sen önce kendi memleketinde olan TÜRK vatandsaşına sor bakalım hele hele hatay tarafında yaşıyan halka sor bakalım kimse rahat uyuyormu esnaf sitiftah bile etmiyor bırakın sitiftah etmeyi esnaf dükkan açmaya bile korkuyor. madem suriyeliler rahat uyuyamıyor diye onları evine davet et cümbür cemaat hep birlikte suriyeli kardeşlerinle birlikte yatın. cumhurbaşkanını ve onun düşüncesini taşıyan herkesi kınıyorum. yazıklar olsun. kaç kere yazacaz kaç kere söylüyecez. benim için önemli olan sadece TÜRK halkıdır diye. suriye vatandaşı rahat uyusun uyumasın beni ilgilendirmez. kendilerinin seçimi bu savaş istediler. savaşıyorlar. herhangi bir suriyeli rahat uyusun uymasın hiç umurumda değil benim umurumda olan sadece TÜRK halkıdır. ben sayın başbakanı ve cumhurbaşkanını kınıyorum. böyle zihniyete yazıklar olsun.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Yazınızla ilgili bir şey daha yazıp eklemek istiyorum. başbakan konuşmasını dinlemeye ve şakşaklıyacak olana 250 lira bahşiş para veriliyor. sırf 250 lira için gidene sorarım, ölen TÜRK vatandaşlarımız geri gelecekmi? HAYIR. neymiş suriyeli kardeşlerinize iii davranın onları kovmayın. benim suriyeli kardeşim yok. bazı insanlarımızın fiatı keçiden bile ucun. anti sosyal az gelişmiş angut eçel vatandaş şakşaklar tabi neyin ne olduğunu bilmiyorlarki, kimse okumamış, zaten toplumunda zekalı olmasınıda istemiyorlar. kocaman bir yuh...
    Konu aliharbiye tarafından (25-05-2013 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşte başbakanın şakşakcıları .. İyi günler türkiye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Patlamada, acının sembolü haline gelen fotoğrafıyla bütün Türkiye ve dünyanın tanıdığı Döne Kuvvet’in (71) gözyaşları dinmiyor.Kızının ve küçük torununun ceset parçalarını yerden toplayan Döne Kuvvet'in feryatları ise yürekleri burktu.
    53 kişinin hayatını kaybettiği Reyhanlı'daki korkunç patlamalardan geriye acı dolu hikayeler kaldı. İşte o onlardan birisi de kızı ve torunun kaybetmenin acısıyla iki elini havaya kaldırırken görüntülenen Döne Kuvvet'ti.
    CESET PARÇALARINI, KOLLARINI TOPLADIM
    Döne Nine patlama sonrası yaşadıklarını Zaman gazetesine anlattı. Selim Budak ve Nurullah Kaya imzalı haberde Döne Ninenin sözleri yürekler dağlıyor:
    “Kızım Nadire, belediyenin yakınında bir hediyelik eşya dükkânında çalışıyordu. Öğle yemeği için eve gelmişti. Sonra tekrar işine gitmek için hazırlandı. Küçücük torunum Fatma Nur, ‘Teyzecik beni de götür' diye yalvardı. Annesi Kübra ile birlikte torunumun başına kırmızı kurdeleyi bağladık. Sonra giyinip kuşanıp teyzesi ile gittiler. Teyzesi aldı kucağına onu. Biraz sonra gümbür etti. Yer gök inledi. Hemen dışarı fırladım, peşlerinden gittim. Kızımla torunumun cesetlerini gördüm. Birbirlerine sarılıp gittiler. Yavrularım kucak kucağa gittiler. Ceset parçalarını, kollarını topladım. Yumuşacık kolları vardı. Her yerde parçalanmış cesetler vardı. Patlamanın olduğu yerde sular fışkırıyordu. Arabalar parçalanmıştı.”
    Döne nine, "Bu zalimliği bir daha bize gösterme." diye Allah'a yalvarırken, gözyaşları içerisinde, “Savaş etmedik. Biz kime ne yaptık? Ne ettim yavrum? Ateşler yandı. Boşu boşuna gitti yavrularım." diyor.

Dünya Basınında Bu karenin yer aldıgı fotografın sahibi AA MUHABİRİ CEM GENCO.. Bu kareyi yakaladıktan sonra döne teyzemin elinden tutup onu sakinleştirmye calısmıs..

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri