Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Reyhanlı'da patlama!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ölenlere ALLAH tan rahmet eylesin yakınlarına sabr ihsan etsin

balık hafızalı milletiz MİLLİ İÇKİMİZ hoşaf der yarın unutulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

suriye ye girmek için yapılan hazırlıklar bunlar. bedeli her seferinde halk ödüyor. yarın derbi var. bu olay hemen unutulur , işler yürür. yazzıklar olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Büyüklerimizin açıklamalarını dinledimde resmen utanç veriçi hiç birinin umrunda değil yazıklar olsun. Çünkü onlarda biliyor yarın unutulucağını ,bakın en geç pazartesiye yeni gündem oluşturulacak. Padişahımız şimdiden hazırlıyordur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

43 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir ve bu ülkede halen ulusal Yas İlan edilmemiştir.
    Yazıklar olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hatay devlet hastahanesine kaldırılan bir çok ağır yaralı ölüymüş, yetkili bir doktor arkadaşım söyledi bana. 100. fazla ölü var. yaralı sayısıda çabası. geçmiş olsun. TC. olması beni çok üzdü. halen bu şerefsiz suriyelilere bakıyorlar. varya çarşıda istedikleri gibi dolaşıyorlar. bellerinde silah bomba patlayıcı mühimmat ne polis nede kimse onlara bir şey diyemiyor, allah sonumuzu hayır eylesin. doğru yolu görmek için daha kaç TÜRK uyruklu kişinin veya polisin ölmesi gerek. hükümet ya hemen istifa etmeli. yada bu şerefsiz suriyelilere sırt çevirmeli. yeter artık herkes korku içinde yaşıyor. geçen bir kaç gün önce iş yerimin önüne çıktım bir baktım suriye plakalı bir araç dükkanın önünde park yapmış sahibi ortalıkta yok. şöför koltuğuna baktım kimse yok. hemen sağa sola baktım yabancı yüzlü birilerini görünce gittim sordum orda park eden suriye plakalı araç sizinmi diye en sonunda birileri çıkıp benim dedi, hemen git aracı ordan dış bölgeye yada en az 200/300 metre aşağı al dedim. bana neden diye soruyor. yüzüne bir baktım şeytan diyor vur kır her tarafını allahta diyor vaz geç bir şey yapma diyor. neyse sen git çek dedim yoksa polis çağırıp, kaldırttıracam dedim. oda baktı çaresi yok. aldı arabayı gitti namusuz. bu gibi şeylere çok dikkat etmek gerekir. çok hassas şeyler bunlar.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sorumluluğun Türkiye'de

Suriye hükümetinden Reyhanlı açıklaması!

Suriye Enformasyon Bakanı Umran el Zubi,
    "Suriye böyle bir şey yapmamıştır ve asla da yapmaz çünkü değerlerimiz buna izin vermez" dedi. Bakan El Zubi, bu durumu yaratanın Türkiye'nin politikaları olduğunu, dolayısıyla sorumluluğun Türkiye'de olduğunu da söyledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Suriye hükümetinden Reyhanlı açıklaması!

Suriye Enformasyon Bakanı Umran el Zubi,
    "Suriye böyle bir şey yapmamıştır ve asla da yapmaz çünkü değerlerimiz buna izin vermez" dedi. Bakan El Zubi, bu durumu yaratanın Türkiye'nin politikaları olduğunu, dolayısıyla sorumluluğun Türkiye'de olduğunu da söyledi.

bunların Türk olduğunu kim İnanır ? Siz ortalığı soğutma bence !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bayrak yasaklandı, Atatürk, posteri yasaklandı, daha ne bekliyorsunuz. siz bu memleketten. erdogan vur tutturdu suriye lideri esadta yükleniyor yayu sanene ne karışıyorsun bırak yesinler birbirlerini sen dünyanın liderimisin? arkadaş.. ....
    Konu muslum-baba tarafından (12-05-2013 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bayrak yasaklandı, Atatürk, posteri yasaklandı, daha ne bekliyorsunuz. siz bu memleketten. erdogan vur tutturdu suriye lideri esadta yükleniyor yayu sanene ne karışıyorsun bırak yesinler birbirlerini sen dünyanın liderimisin? arkadaş.. ....
    yesinler birbirlerini diyorsun 3 aylık bebek anne kucagında can verecek senin vicdanın rahat olacak öylemi onları oradan kurtarmayalım öylemi seni vicdanın la başbaşa bırakıyorum

erdoganın suriye politikasına karşıyım ama şimdi orda öldürülen masum insanlarada yardım edilmeli çocuk demen öldürüyorlar şimdi izleyelim de öldürsünlermi zaten sınırda kamplar kuruldu yatacak yer gıda vs. ama kesinlikle muhaliflere silah vs. yardımı yaptılarsa bence yanlış yapılıyor

reyhanlıdaki olay için HALEN ULUSAL YAS İLAN EDİLMEDİ YAZIKLAR OLSUN BU DEVLETE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yesinler birbirlerini diyorsun 3 aylık bebek anne kucagında can verecek senin vicdanın rahat olacak öylemi onları oradan kurtarmayalım öylemi seni vicdanın la başbaşa bırakıyorum

erdoganın suriye politikasına karşıyım ama şimdi orda öldürülen masum insanlarada yardım edilmeli çocuk demen öldürüyorlar şimdi izleyelim de öldürsünlermi zaten sınırda kamplar kuruldu yatacak yer gıda vs. ama kesinlikle muhaliflere silah vs. yardımı yaptılarsa bence yanlış yapılıyor

reyhanlıdaki olay için HALEN ULUSAL YAS İLAN EDİLMEDİ YAZIKLAR OLSUN BU DEVLETE
    daha önce ırak iran savaşı vardı türkiye karıştımı? kalmışın bana tarih dersi veriyorsun ve millete karışma onlarda sana karışmasın...adamın işi güçü esadla al bak esad ne yaptı hatayı bombaladı...iyimi oldu sence..dünyanın heryerinde insan ölüyor...
    Konu muslum-baba tarafından (12-05-2013 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri