REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Derbi Geyikleri.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Derbi Geyikleri.

Gökhan Gönül: "Soyunma odamıza Filmin Devamı gibi şeyler yazılmış. Biz 15 senedir Filmin Kralını Çekiyoruz burada. Kimse merak etmesin!"

AMA HELAL OLSUN ADAMLAR KADIKOYDE 5 - 6 DAKİKADA OLSA ÖNE GEÇTİLER TARİHİ DAKİKALARA ŞAHİT OLDUK

Galatasaray iyice abartti, gecen sene beraberlige seviniyorlardi bu senede maglubiyete
    - Selçuk Şahin Twitter

Drogba : Kadıköy'e ne zaman gelsem, hep mağdur ayrılıyorum

Mehmet Topal'ın kariyeri boyunca hiç gol yemediğini biliyormuydunuz.

Galatasaray bizi Kadıköy'de en son yendiğinde 20.nci Yüzyıl'daydık )

Baktık Volkan varken gol atamıyorlar Topal'ı Koyduk kaleye Yine Yok Arkadaş

Maç Sonrasında Sabri Kayıplara Karıştı )

Goooooool Fenerbahçe 2-2 Galatasaray 90+8 Robben

Pierre Webo da Gerçek Fenerbahçeli oldu

Hayatımda ilk defa mağlup olunca sevinen takım gördüm!!!
    Konu Hikmet™ tarafından (13-05-2013 Saat 15:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dirk kuyt'ı unutmuşsun..Hayatımda ilk defa mağlup olunca sevinen takım gördüm!!!

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel espriler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Derbinin geyigi falan kalmadi. Biri muz gösteriyor, irkcilik yapiyor, digeri 19 yasindaki bir genci sirf üzerindeki formasi yüzünden bicaklayip öldürüyor.

Insanliktan nasibini almamis asagilik yaratiklar. Muz göstermek nedir ki? Allah onu siyah yaratti diye ayrimcilik da nedir? Ülkemizde hersey vardi da bir tek irkcilik yoktu. Bununla düne kadar iftihar ediyorduk. Her ülkede olsa bizim ülkemizde kesinlikle olmaz diyorduk. Peki ne degisti? Sirf bu aptal mac yüzünden birbirimize neden telafisi mümkün olmayan hareketlerde bulunduk? Yaziklar olsun bize, bu aptal mac yüzünden kavga edenlere.

Konu CCW tarafından (13-05-2013 Saat 16:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resimde gördügünüz gibi elinde muz olan agzını acıp bekliyor her nedense
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mekanın Cennet Olsun BURAK YILDIRIM...!

ultrAslan
    GALATASARAY SPOR KULÜBÜ’NDEN AÇIKLAMA

18 Mayıs 2013 Cumartesi akşamı oynanacak Galatasaray-Trabzonspor maçı sonrasında 19. Şampiyonluğumuz vesilesiyle yapılması planlanan kupa törenimiz Reyhanlı’da meydana gelen vahim olaylar ve Burak Yıldırım adlı genç sporseverimizin futbol terörü yüzünden elim kaybı nedeniyle Standart UEFA Kupa Törenleri uygulaması çerçevesinde yapılacak olup, şampiyonluk kutlamaları yeni sezon başına ertelenmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü
    Konu bayram tv tarafından (13-05-2013 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben fenerbahceli
    olsam, o Galatasaraylılar oraya çıkınca
    bırak kendi takımımı alkışlamayı
    istifaya çağırırdım mecbur muyum ben
    her sene Galatasaray'ın
    şampiyonluğunu stadımda izlemeye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dirk kuyt'ı unutmuşsun..Hayatımda ilk defa mağlup olunca sevinen takım gördüm!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçe – Galatasaray derbisi esnasında tribünlerden yansıyan bazı görüntüler tazeliğini korurken, Sarı-Kırmızılı takımın Fildişi Sahilli futbolcusu Didier Drogba sanal platformda da hakarete uğradı.

Kendisine maymun benzetmesi yapan taraftara karşı sakinliğini koruyan dünyaca ünlü yıldız, uzun bir cevap yazarak bunu Instagram üzerinden tüm dünyaya paylaştı. Drogba’nın cevabında şu ifadeler yer aldı:

“Bana maymun diyorsun, çünkü 2008’de Chelsea ile Fenerbahçe’yi elediğimizde ağladın.

Bana maymun diyorsun, çünkü ben Şampiyonlar Ligi’ni kazandığımda sen televizyonun önünde hoplayıp-zıpladın

Bana maymun diyorsun, çünkü Galatasaray ile şampiyonluk yaşamam seni çıldırttı.

En üzücü olanı ise, bana maymun diyorsun ama benim maymun kardeşim (Webo) dün 2 gol attığında havalara sıçradığını unuttun.

Sen kendini gerçek bir taraftar olarak mı görüyorsun?

Galatasaray taraftarlarının tüm yorumlarını kontrol edersen, onlardan bir şeyler öğrenebilirsin.”

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sen bu işin tadını kaçırmaya başladın...

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri