Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fındık, kalp ve damar sağlığına iyi geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fındık, kalp ve damar sağlığına iyi geliyor

TRABZON (İHA) - Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Kaan Kulan, haftada en az 140 gram fındık yiyenlerde kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskinin daha düşük olduğunu kaydetti.

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Kaan Kulan, fındığın kalp sağlığı üzerindeki olumlu etkilerinin yapılan araştırmalarla ispatlandığını söyledi. 86 bin hastayı kapsayan ve 14 yıllık takibi olan bir çalışmada, haftada en az 140 gram fındık yiyenlerde, kalp ve damar hastalıklarına daha az rastlandığının ortaya çıktığını belirten Doç. Dr. Kulan, "Bunun yanında yapılan başka çalışmalarda da fındığın iyi kolesterolü yükselttiği ve kötü kolesterolü düşürdüğü görülmüştür" dedi.

Doç. Dr. Kaan Kulan fındığın birçok olumlu yanlarına karşın fazla tüketilmesinin kilo alınmasına yol açacağına dikkat çekerek bu ürünün dengeli tüketilmesi gerektiğine işaret etti.

ALINTIDIR...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fındığın faydasını bizzat bi müşterimde denedim ben gerçekten düzenli kullandığında kolestrol düşüyor süreklilik önemli tabi ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fındığın faydasını bizzat bi müşterimde denedim ben gerçekten düzenli kullandığında kolestrol düşüyor süreklilik önemli tabi ki
    doğrudur..fındık mahsulü bol ülkede yaşıyoruz faydalanmak gerek:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

içeriğindeki maddeler her derde deva allah vergisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçenlerde 10 kilo almıştım kış boyunca yerim artık haberin üstüne bal gibi geldi teşekkürler kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fındık çok iyidir arasıra yemek iyi gelir kalp özelliğini daha öncede duymuştum..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim fazlası zarar insanı yerinde durdurmuyor bekarlara fazlasını tavsiye etmem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baygin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim fazlası zarar insanı yerinde durdurmuyor bekarlara fazlasını tavsiye etmem
    olayı sapıtmayalım dostum
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri