Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: ARTI BİR TV TÜRKSA 3A UYDUSUNDA yayında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Farklı bir kanal olması temenni ediyorum sadece haber ve spor olmasın ulusal kanallar gibi olsun özgür habercilik ve değişik bir kanal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun kaliteli yayınlar olur insallah.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bugün bir yumatu cihaz geldi, tarattım as tv diye çıktı ama direk uydu yayını değil. dt cihazından yayın verilmiş, sinyal durum berbat, kalite sıfır, kanal sahipleri bu kusurları görmüyormu. bu kusurları önemle düzeltmek gerekir.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bugün bir yumatu cihaz geldi, tarattım as tv diye çıktı ama direk uydu yayını değil. dt cihazından yayın verilmiş, sinyal durum berbat, kalite sıfır, kanal sahipleri bu kusurları görmüyormu. bu kusurları önemle düzeltmek gerekir.
    ali hocama katılıyorum görüntü kalitesi camur gibi digiturkte bu kanal 16:9 yayın yapıyor direk dt alıp normak formata cevirmişler gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uğur dündar ve ekibine hiç yakışmayan bir yayın formatı inşallah yanlıştan dönerler.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uğur dündar ve ekibine hiç yakışmayan bir yayın formatı inşallah yanlıştan dönerler.
    1 Hafta içinde normal degerlerde yayın yapacaklarmış.Digiturk platformundaki Artı bir tv cok net yayın yapıyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iii bekliyelim bakalım, inşallah düzeltirler. yoksa böyle devam ederse, işleri kötü. görüntü çok apati. maalesef çamur gibi görüntü izlenemiyor. selametle.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yayıncı gerekli önlemi almazsa,izleyici ne yapacağını bilir.Önünde bunca örnek varken!...nono:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artı bir tv başarılar dilerim değişik bir kanal olacak gibi goruntu kalitesi artarsa dahada cok super olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Edittt. İlgili mesaj silindi. Ok.....
    Konu Hikmet™ tarafından (15-05-2013 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri