Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: sunny 9030fta/cı orjinal yazılım lazım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı recombol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunlara dikkat edince sorun çıkarmıyormu kardeşim senin cihaz yeni kke dosyasıyla çalışıyormu şuan paylaşımın için teşekkürler
    Arkadaşım bu sorun genel bir sorundur ve KKE+ çıkmadan önce de buna benzer sorunlar vardı evet bunlara dikkat edin ilave olarak cihazınızı kapatırken fta (şifresiz) bir kanalda kaptın sorun oluşmayacaktır, oluştuğunda ise kke+ yükleyip load default yapın düzelir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı recombol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunlara dikkat edince sorun çıkarmıyormu kardeşim senin cihaz yeni kke dosyasıyla çalışıyormu şuan paylaşımın için teşekkürler
    evet kardeşim isa kardeşimin de dediği gibi bu yazılanları uyguladığın zaman problem kalmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı jesus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler arkadaşlar sorunun çözümünü buldum ve çözdüm allaha şükür alakanız için sağolun.

cozumunu bulduguna sevindim

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri