Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sunny 9030fta/cı orjinal yazılım lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny 9030fta/cı orjinal yazılım lazım

slm arkadaşlar 9030 fta ve cı orjinal emusuz yazılım nerde aradıysam bulamadım yardımlarınızı bekliyorum bu makinalar beni deli etti en son yazılımı attıktan sonra büyük sorunlar yaşamaya başladım bir türlüde düzelmiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=jesus;78354][B]slm arkadaşlar 9030 fta ve cı orjinal emusuz yazılım nerde aradıysam bulamadım yardımlarınızı bekliyorum bu makinalar beni deli etti en son yazılımı attıktan sonra büyük sorunlar yaşamaya başladım bir türlüde düzelmiyor

arkadaş eğer araştırmaların sonucundabulamaz isen 9030fta or.emüsüz proğramını mail adresini bildirirsen gönderirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rapitle foruma verinde herkes faydalansın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede ama bildiğim kadarıyla emusuz yazılımı yoktu o cihazın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş arama boşuna 9000 lerin emusuz orjinal yazılımı yok.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 9030 orjinal yazılım var.ama arkadaşın bu yazılımı atması sorunu çözeceğini zannetmiyorum.acele etme çok yakında yazılım gelecek şu an hazırlanıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşlar sorunun çözümünü buldum ve çözdüm allaha şükür alakanız için sağolun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim bize de anlat faydalanalım aynı sorun bizdede var teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

(ALINTIDIR)-emeği geçen arkadaşa teşekkürler.
    Son günlerde yaşanan sorunlar ve çözümleri (açılıp kapanma sorunları)

AÇIKLAMALAR:

Son bir aydır çoğu arkadaşımız bazı sorunlar yaşamaktadır.
    Cihazların durup dururken açılıp kapanmaya başlamakta olduğu ifade edilmiştir.

Hatta bu sorunları KKE+ dosyaları ile ilişkilendirenlerde olmuştur. Halbuki bu sorun yaklaşık 1 aydır yaşanmakta KKE+ ise 15 gündür verilmektedir. KKE+ kullananların büyük çoğunluğuda bu sorunu yaşamadıklarını ifade etmişlerdir.. Üstelik ilginçtir ki sorun çözümü softcam ve KKE+ yüklemeklede düzelmektedir. Yani sorun yarattığı ifade edilen soruna çözüm olmaktadır.

ÖNERİLER:

1) Zorunlu olmadıkça hergün yazılım yüklemeyin.

2) Zorunlu olmamakla birlikte yazılım yüklemeden önce veya sonra cihazınıza reset atmanızı öneririm.

yukarda da anlatıdığı gibi açılıp kapanma sorunu yaşayan arkadaşlar makinalarına (softcam veya KKE+) yüklemeleri sonucunda sorunları düzelecektir.
    Birde makinalarına *** yüklerken önce *** menüsünü load default yapmaları ve ondan sonra *** yüklemeleri tavsiye ediliyor.
    Konu jesus tarafından (04-11-2006 Saat 11:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı jesus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    (ALINTIDIR)-emeği geçen arkadaşa teşekkürler.
    Son günlerde yaşanan sorunlar ve çözümleri (açılıp kapanma sorunları)

AÇIKLAMALAR:

Son bir aydır çoğu arkadaşımız bazı sorunlar yaşamaktadır.
    Cihazların durup dururken açılıp kapanmaya başlamakta olduğu ifade edilmiştir.

Hatta bu sorunları KKE+ dosyaları ile ilişkilendirenlerde olmuştur. Halbuki bu sorun yaklaşık 1 aydır yaşanmakta KKE+ ise 15 gündür verilmektedir. KKE+ kullananların büyük çoğunluğuda bu sorunu yaşamadıklarını ifade etmişlerdir.. Üstelik ilginçtir ki sorun çözümü softcam ve KKE+ yüklemeklede düzelmektedir. Yani sorun yarattığı ifade edilen soruna çözüm olmaktadır.

ÖNERİLER:

1) Zorunlu olmadıkça hergün yazılım yüklemeyin.

2) Zorunlu olmamakla birlikte yazılım yüklemeden önce veya sonra cihazınıza reset atmanızı öneririm.

yukarda da anlatıdığı gibi açılıp kapanma sorunu yaşayan arkadaşlar makinalarına (softcam veya KKE+) yüklemeleri sonucunda sorunları düzelecektir.
    Birde makinalarına *** yüklerken önce *** menüsünü load default yapmaları ve ondan sonra *** yüklemeleri tavsiye ediliyor.
    bunlara dikkat edince sorun çıkarmıyormu kardeşim senin cihaz yeni kke dosyasıyla çalışıyormu şuan paylaşımın için teşekkürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri