Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: La Liga Hediye Kampanyası!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 La Liga Hediye Kampanyası!

La Liga Hediye Kampanyası!
    14 Mayıs – 31 Haziran 2013 arasında Aylık Ödemeli ve Ön Ödemeli satışlarda SineDizi ve üstü HD veya HD+ paketlerinden herhangi birini satın alan yeni müşterilerimize özel yıl sonuna kadar geçerli Sinema TV ve NTV Smart Spor HD ek paketlerimizi hediye ediyoruz.

Kampanyaya katılım koşulları nelerdir?

14 Mayıs – 31 Haziran 2013 arasında Aylık Ödemeli ve Ön Ödemeli satışlarda SineDizi ve üstü HD veya HD+ paketlerinden herhangi birini satın alan yeni müşterilerimize özel yıl sonuna kadar geçerli Sinema TV ve NTV Smart Spor HD ek paketlerimizi hediye ediyoruz.

Hediye Paket içerikleri nedir?

NTV Smart Spor: İspanya Ligi “La Liga” ve Avrupa basketbolunun zirvesi “EuroLeague” maçlarını izleyebileceğiniz yeni paketimiz.

La Liga: Barcelona ve Real Madrid’in tüm maçları dahil, 38 hafta boyunca, haftada tam 8 La Liga maçını sadece D-Smart’ta NTV Smart Spor HD kanalından yayınlacaktır.

Euroleague: Uluslararası Avrupa Basketbol Ligi’nde, Her hafta oynanan maçlardan biri hariç hepsi NTV Smart Spor
    Sinema TV: Sinemanın olmazsa olmazlarından, her zevke uygun, 7 gün 24 saaat aralıksız, ister orijinal türkçe alt yazili, ister türkce dublajli film izleme ***fini bu pakette sunuyoruz. 4 SD ve 4 HD olmak üzere toplamda 8 kanal sunulmaktadır.

4 HD Sinema Kanalı:
    Sinema TV HD, Sinema TV 2 HD, Sinema TV 1001 HD, Sinema TV Aile HD

4 SD Sinema Kanalı:
    Sinema TV, Sinema TV 2, Sinema TV 1001, Sinema TV Aile

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maxi pakete eklenseydi iyi olurdu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

müşteri hizmetlerini aradım Ağustos ayında yayın başlayacakmış ve 10 tl ücret alıncağını ek paket olduğunu söylediler. Mevcut paketlerin içinde olmayacakmış... elimizden İspanya ligi de gitti...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hani dsmart faturasızdı önceden bu şekil reklam ederek digitürk laf atıyordu hadi şimdide desin dsmart faturasız platform diye bence içerindeki paketler 5 kuruş etmez digitürk gibi olamaz 30 tl dsmarta verecegime digitürk laırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten reklamlarında aylık ücret istiyorum diyor siz çoook gerilerde kaldınız her ürün ilk çıktığında ucuz yada yarı fiyatına verilirki pazarı oluşsun bu ticarette böyledir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALINTIDIR -ALINTIDIR

ntvspor smart hd ek paket olarak satılacak.full pakete sahip bir üye bile izleyemicek.

full paket mega olacak 1 temmuzdan itibaren adı.

ntvspor smart hd'de ek olarak ayda 10 tl olucak.

şuan yıl sonuna kadar bazı paketlerde ücretsiz.

detaylı bilgi yakında paketler hakkında konu açıcam orada vericem.

dsmart çalışanıyım.
    ------------------------------------------------------------------------------

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eh be D-Smart bari 24 aylık taahhütlü fiyatını hiç olmazsa 5 TL yapaydın ne olurdu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

full mega paketi çok saçma olur bu kanal en fazla maxi pakete konmalıydı.

2008 yılında ise Eurofutbol, kanalı için Full + spor paketi çıkarmıştı ben full paketim oldugu halde kanalı izleyemeniştim dsmartın bana tek kazıgı bu olmuştu şu ana dek.
    Konu bayram tv tarafından (27-06-2013 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    full mega paketi çok saçma olur bu kanal en fazla maxi pakete konmalıydı.

2008 yılında ise Eurofutbol, kanalı için Full + spor paketi çıkarmıştı ben full paketim oldugu halde kanalı izleyemeniştim dsmartın bana tek kazıgı bu olmuştu şu ana dek.

Aklıma Full+Spor paketi geldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aklıma Full+Spor paketi geldi.

nasıl unutayım üstad kampanya vardı 99 tl full sd paket aldık sonra izledigim kanalı eylül ayında çıkarmış full+ spor paketi diye benden istiyor para para bana atılan bu kazık unutulmaz be...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri