Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: usbden r232ye dönüştürücü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart usbden r232ye dönüştürücü

arkadaşlar benim bilgisayarın com 1 çıkışı arıza yaptı bende usb r232 dönüştürücü aldım ama birtürlü bunu çalıştıramadım prıgramı kuruyorum com 3 ollarak gösteriyor aygıt yöneticisinden 115200 veya 9600 gibi ayarları deniyorum ama olmuyor bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

com çıkışını yaptırmanız daha doğru muhtemelen com cıkışının entegresi bozulmuştur bordun tamiratı mümkün. dönüştürücülerde her zaman sorun yaşanıyor bazı cihazlara yazılım atamıyor kanal listesi alıp yükleyemiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürler arkadaşım dediğin gibi eniyisi tamir ettirmek sorun yaşamamak için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım aygıt yöneticisinden ports (COM& LPT) Sekmesinden usb nin gördügü com 3 ü propertis sekmesinden yani ayarlardan port settingden sekmesinden veya port ayarlarından advanced sekmesinden veya gelişmişden com port number com port numarasını usb nin gördüğü com 3 com 1 yap ( baştaki com1 de com 3 yap ) promlemin ortadan kalkacaktır
    Konu @DrAgOn tarafından (30-10-2006 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dragon arkadaşım com 3 ü com 1 yapıyorum fakat com 1 değiştiremiyorum kayıt defterinde isminiz olması gerekli diye bir uyarı çıkıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri