Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Irkçılık değil, sindirim hazımsızlığıymış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahçe haftalar öncesinden olayı germeye başlamıştı zaten. sayın abdullah kiğılının alkışlarız demeci. sayın kocamanın her maçtan sonra galatasaraya sataşması. sayın yıldırımın maçtan 3 gün önceki demeci. fenerbahçe yönetiminin ne kadar haksız olunursa olunsun seyircinin ve futbolcuların arkasında durması.Allah aşkına siz inanıyormusunuz özellikle fenerli kardeşlerime soruyorum tarftarın söylediklerine inamıyormusunuz yahu ne diye böyle bir safsatanın arkasında duruyorsunuz sanki yöneticiler kendileri inanıyor.bu şekilde seyircinin arkasında durulursa daha avrupa kupalarını çoook seyircisiz oynarsınız avrupada UEFA federasyonu var FENERASYON yok şu meyreleşmidir nedir fenere geleli ömründe görmediği kadar kırmızı kart futbol hayatı boyunca yapmadığı kadar terbiyesizlik yaptı hiç fener camiası düşünmüyormu neden yapıyor diye inanın yönetimin seyirciyi kışkırmasının cezasını FENERBAHÇE, yöneticilerin futbolcuların Yaptığı terbiyesizliğin arkasında durmasının cezasını FENERBAHÇE, yöneticilerin taraftarın yaptığı terbiyesizliğin arkasında durmasının cezasını gene FENERBAHÇE çeker.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cim Bom kutlama yapmayacak
    Galatasaray, pazar günü oynayacağı Trabzonspor maçında hiç bir kutlama yapmayacak. Derbi maç sonrası öldürülen Burak Yıldırım için saygı duruşunda bulunacak.

Galatasaray, Trabzonspor maçında lig şampiyonluğu kupasını alacak ama kulüp olarak hiçbir şov yapılmayacak. Maç öncesinde ise bıçaklanarak öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım için saygı duruşu yapılacak. Sarı kırmızılı yönetimin bu konuda hazırlık yaptığı ve Burak Yıldırım'ın ailesine yardım amaçlı her türlü organizasyon için girişimlerde bulunulması kararı alındı.

G.Saray taraftarı ise Reyhanlı'daki patlama nedeni ile sezonun son kareografi gösterisini iptal ederken, sadece ırkçılığa karşı özel İngilizce ve Türkçe pankartlar hazırlıyor. Bütün stadın sarı kırmızılı ekipteki siyahi oyuncular Didier Drogba, Emmanuel Eboue ve Dany Nounkeu için özel pankartlarla destek verecekleri öğrenildi. Bu arada G.Saray'ın resmi sponsorların yönetime başvurarak, Trabzon maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir piknik vermek istediklerini bildirdi. Ancak G.Saray Başkanı Ünal Aysal "Fenerbahçe maçı öncesinde yeterince piknik yaptık" diyerek bu öneriye karşı çıktı ve sponsorların teklifini reddetti.

Kadir Çetinçalı / DHA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Irkçılıkmı dediniz???

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben meseleyi çözdüm..! adam muzu sahaya doğru sallarken : " ha,bu muzun ölüsünü öpeyim ki sizi yeneceğiz..!" demek istemiş..! yoksa kötü bir niyet veya ırkçılıktan dolayı değil..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir de cikip utanmadan sacma sapan video gösteriyor FB yönetimi. Buz gibi ortadaymis iste.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet sindirim hazımsızlığıymış.

işte BU arkadaşşş !

Muzu sallayan diğer bir taraftar ise; "Ben rahatsızlığımdan ötürü meyve ile besleniyorum. 1 ay önce sindirim sisteminden ameliyat geçirdim. Sürekli meyve yiyiyorum. O yüzden mevye ile dolaşıyorum.

F.Bahçe palavra dedi ama...

-Ne oldu bana bu akşam
    -Ne garip seni sanki ilk defa görüyorum
    Aynı sözler söylediğin hep boş sözler
    -Sana nasıl anlatsam bilmem ki
    Kolay sözler
    -İnan bana noolur
    Palavra palavra palavra
    -Dinle beni
    Palavra palavra palavra
    -Yalvarırım
    Palavra palavra palavra
    -Yemin ederim ///// Ajda pekkan demiş

Fenerbahçe yöneticileri Deniz Tolga Aytöre ve Ömer Temelli'nin bugün öğle saatlerinde düzenlediği ve muzu sallayan 2 taraftarın da katıldığı basın toplantısında, muzun Muslera ısınırken gösterildiği vurgulanmış ve ırkçılığın 'palavra' olduğunun altı çizilmişti.

birde bu var yaa !

Portekiz basınına açıklamalarda bulunan MeireleŞ, Sabri'ye karşı böyle bir hareket yapmasının söz konusu olmadığını ve

sol arka adalesine bir darbe aldığı için de normalde (Sindirimci Arkadaş gibi )her erkeğin zaman zaman yaptığı bu hareketi yaptığını söyledi.

Portekizli oyuncu ayrıca bu haberlerin de Fenerbahçe'yi yıpratmak için çıkarıldığını ifade etti.

palavra palavra hepsi palavraa Ajda ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart “Kupada yokuz”

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Irkçılıkmı dediniz???

Fenerbahçeli taraftar grubu, yayınladığı bildiride başkent Ankara'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline katılmama kararı aldıklarını açıkladı.

--Sarı-lacivertli taraftarların yaptığı açıklamada, “Maç öncesi yaşanan ve medyaya ‘ırkçı saldırı’ olarak yansıyan, bir taraftarın elinde tuttuğu muzu sahaya doğru uzatması hadisesi üzerine günlerce konuşularak kamuoyu meşgul edilmiş, en azından edilmeye çalışılmıştır. Ve yine üzülerek gördük ki, kulübümüz yöneticileri de bu gündem saptırma olayına, yaptıkları basın toplantısıyla alet olmuşlardır” ifadeleri yer aldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu fb li tarftarlar ve futbolcular var ya,bence pembe dizi senaryosu yazma mesleğine başlasınlar..! bence müthiş başarılı olurlar..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birde bu var yaa !

Portekiz basınına açıklamalarda bulunan MeireleŞ, Sabri'ye karşı böyle bir hareket yapmasının söz konusu olmadığını ve

sol arka adalesine bir darbe aldığı için de normalde (Sindirimci Arkadaş gibi )her erkeğin zaman zaman yaptığı bu hareketi yaptığını söyledi.

Portekizli oyuncu ayrıca bu haberlerin de Fenerbahçe'yi yıpratmak için çıkarıldığını ifade etti.

palavra palavra hepsi palavraa Ajda ...

bu kadarmı olur bugün işyerinde arkadaşlarla meireles kasıgımdan sakatlık var o yüzden orayı tutuyordum derse hiç şaşırmam dedim milllet yok artık bu kadar söylemezler heralde kim inanır derken tak meireles aynen düşündügüm gibi yapmış he dersen nasıl tahmin ettin artık alıştık yalan söylemelerine de ondan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Derbi bitti neredeyse 1 hafta oldu ama sizler hala nerelerdesiniz. Bukadar tartışma yeter sanırım konu kapatılmıştır.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri