Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Irkçýlýk deðil, sindirim hazýmsýzlýðýymýþ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Irkçýlýk deðil, sindirim hazýmsýzlýðýymýþ.

Haftasonu derbide Galatasaraylý futbolculara muz sallayan fb taraftarý, bugün fbli yoneticilerle çýktý açýklama yaptý. Muzu sallarken sahada sadece muslera vardý dedi. Bi taneside sindirim zorlugu çekiyormuþ bu yuzden stadta muz yiyormuþ
    Üstüne üstlik fbli yöneticiler olayý öyle bir hale getirdiki suclu GALATASARAY oldu neredeyse. hatta fbye deðil Türkiye Cumhuriyetine yapýlan bir yanlýþmýþ gibi aksettirdiler. ama 2 saat sonra gercekler ortaya cýktý. tek bir fotograf karesi herseyi net bir þekilde gösteriyor.
    Adm elinde muzu sallarken karþýsýnda bütün GSli futbolcular var hatta Eboue o tarafa doðru koþu yaparken fbli taraftar muzu sallýyor.

[YOUTUBE]iEbst23wnhk[/YOUTUBE]

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Konu MUTAF tarafýndan (16-05-2013 Saat 02:14 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Rahmetli kemal sunal bu komediyi görseydi, kendi komedi filmlerinden þüphe ederdi. levent kýrca nýn yapamadýðýný medyamýz yaptý, muz cumhuriyeti olduðumuz bir kez daha tescillendi.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yazýk valaha bu kiþi birde TV de çýkýpta muslera haricinde bir GS oyuncusu varsa intihar ederim demiþti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet sindirim hazýmsýzlýðýymýþ.

iþte BU arkadaþþþ !

Muzu sallayan diðer bir taraftar ise; "Ben rahatsýzlýðýmdan ötürü meyve ile besleniyorum. 1 ay önce sindirim sisteminden ameliyat geçirdim. Sürekli meyve yiyiyorum. O yüzden mevye ile dolaþýyorum.

F.Bahçe palavra dedi ama...

-Ne oldu bana bu akþam
    -Ne garip seni sanki ilk defa görüyorum
    Ayný sözler söylediðin hep boþ sözler
    -Sana nasýl anlatsam bilmem ki
    Kolay sözler
    -Ýnan bana noolur
    Palavra palavra palavra
    -Dinle beni
    Palavra palavra palavra
    -Yalvarýrým
    Palavra palavra palavra
    -Yemin ederim ///// Ajda pekkan demiþ

Fenerbahçe yöneticileri Deniz Tolga Aytöre ve Ömer Temelli'nin bugün öðle saatlerinde düzenlediði ve muzu sallayan 2 taraftarýn da katýldýðý basýn toplantýsýnda, muzun Muslera ýsýnýrken gösterildiði vurgulanmýþ ve ýrkçýlýðýn 'palavra' olduðunun altý çizilmiþti.
    Konu zeký62 tarafýndan (15-05-2013 Saat 21:15 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güldermeyin kendinizi bu kadar utanma olur insandý biraz
    Konu bayram tv tarafýndan (15-05-2013 Saat 21:52 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar bu derbide bi hayat kaybolmuþ bir can gitmiþ bir anne anneler gününde hayatý kararmýþ siz neyi tartýþýyorsunuz reyhanlýda 100 küsür vatandaþýmýz can vermiþ sizler hala neyi tartýþýyorsunuz herþey bitmiþte sanki bu kalmýþ gibi bu tartýþýlýyor helal olsun vallaha.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Maxx3D Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar bu derbide bi hayat kaybolmuþ bir can gitmiþ bir anne anneler gününde hayatý kararmýþ siz neyi tartýþýyorsunuz reyhanlýda 100 küsür vatandaþýmýz can vermiþ sizler hala neyi tartýþýyorsunuz herþey bitmiþte sanki bu kalmýþ gibi bu tartýþýlýyor helal olsun vallaha.
    yazdýgýn konularý ben gerekli yerlerde paylaþým yaparak tartýþýyorum burda ise bir tane ýrkçý var ve ona sahiplenen ahlaksýzlar var
    ve ölen genç e ALLAH rahmet eylesin ama kardeþim bana 10 kiþi saldýrýrsa ya ben ya onlar bir þeyler olur ve sonuç ortada
    Konu Hikmet™ tarafýndan (15-05-2013 Saat 22:48 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bayram tv Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yazdýgýn konularý ben gerekli yerlerde paylaþým yaparak tartýþýyorum burda ise bir tane ýrkçý var

ve ölen genç e ALLAH rahmet eylesin ama kardeþim bana 10 kiþi saldýrýrsa ya ben ya onlar bir þeyler olur ve sonuç ortada
    Bak arkadaþým seviyeni aþmadan konuþ namussuz nedemek tamam ben kimseyi savunmuyorum ama kullandýðýn kelime çok aðýr.. þimdi ben buraya fatih terimin türbünlere yaptýðý el iþaretini hasan þaþýn türbünlere yaptýðý terbiyesizce hareketleri hemde videosunla koyarsam sen ne diyecekssin???

Konu Hikmet™ tarafýndan (15-05-2013 Saat 22:49 ) deðiþtirilmiþtir.
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bayram tv bak yeni üye oldum kurallarý okudum eðer bu kurallar olmasaydý ben bu siteye melonun soyunma odasýnda çýrýl çýplak þekilde arkadaþlarýnýn ve baþkanýn önünde nasýl oynadýðýnýn resmini koymasýnýda bilirim.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri