REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Nilesat Uydusu ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Nilesat Uydusu ?

Arkadaslar Nilesat uydusu Turkiyeden izlenebiliyormu; izleniyorsa kaçlık canak gerekebilir bilgisi olan yardım edebilecek olan varmı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baranky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaslar Nilesat uydusu Turkiyeden izlenebiliyormu; izleniyorsa kaçlık canak gerekebilir bilgisi olan yardım edebilecek olan varmı...
    Kapsama alanı ve kanallar aşağıda...doğu bölgeler daha şanslı bu uydu için...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mojıto Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kapsama alanı ve kanallar aşağıda...doğu bölgeler daha şanslı bu uydu için...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Usta bu sitede kapsama alanlarını bulamadım. Sivas'tan sinyal alabilirmiyiz bu uydudan.??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer antalyada ikamet ediyorsanız. sanırım en az 90cm. çanakla nilesat uydusunu çekebilirsiniz. ama tam olarak kaç kanal gelir bilemem, eğer 120cm. çanağınız varsa en az 700/800 kanal alırsınız. özellikle müzik kanalları çok güzeldir. tavsiyem olur.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Karabukte oturuyorum: buradan bu uyduyu kullanan arkadaslardan yorumbekliyorum: bilgi veren dostlara tesekkur ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baranky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Karabukte oturuyorum: buradan bu uyduyu kullanan arkadaslardan yorumbekliyorum: bilgi veren dostlara tesekkur ederim...
    ben bi aralar bakıyordum nil sata ama şimdi arabsata çevirdim spor kanalları için 150 lilik parabol çanağımı 90 lıkla zor alınır çoğu yayınlar bende karabükte oturuyorum bu uyduyu bulmak için eutelsatı yani dijitürkün yayın yaptığı uydunun sağ tarafında kalıyor uğraşırsan havaların açık olmasını bekle kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izmirden 90 cm çanak ile çok rahat alıyorum arap kanalları ağırlıklı bir uydu fta izlenen güzel film ve müzik kanaları var
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    izmirden 90 cm çanak ile çok rahat alıyorum arap kanalları ağırlıklı bir uydu fta izlenen güzel film ve müzik kanaları var
    merhaba,bende izmir balçovada oturuyorum,jsc sport bildiğiniz üzere hotbirdden gitti.Balçovadan Nilesatı izleyebilir miyim acaba ?Yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı geceler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mbc ve müzik kanalları çok iyi
    batı'da 90 lık anten yeterli, ancak bazı frekanslar için 100 veya 120 lik gerekir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende denizlideyim sinyal kalitesi 45-50 gibi geliyor 85 lik çanakla 280 tane falan kanal buluyor şifresiz olarak bilginize...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri