REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: Nilesat Uydusu ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baranky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaslar bir çok arkadas bulundukları yer bakımından kanal sayısını vs yazmışlar ellerine sağlık; fakat;
    Ben Karabukten bu uyduyu bulamıyorum bir turlu 90 lık ofset 120 lik parabol var ama bulamıyorum anlamadım bu işi bir turlu.....
    Çok zor...resimde inceleyin...güneyde belki ama kuzeye çıktıkça uzaklaşıyor kapsama alanından

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben denizli acıpayamdan 120 cm motorlu ıle 500 tv kanalı cıkıyor kalıtelı canak ve lbn ıle kac kanal cıkar bılmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle her keze selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ankarada 120 lik canakla ben alamıyorum 7w batı da ama sinyal hiç gelmiyo sizce sebebi nedir sm 8800 pulas cihaz kullanıyorum ama netce alamadım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yukarıdaki kapsama alanını gösteren haritaya bakarsanız biraz zor görünüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 120 lık çanakla garantı ama surıyelıler ıstıyor genelde bursada ıstek cok bıldıgım bukadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

120 cm çanakla yayınlar izlenir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baranky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaslar bir çok arkadas bulundukları yer bakımından kanal sayısını vs yazmışlar ellerine sağlık; fakat;
    Ben Karabukten bu uyduyu bulamıyorum bir turlu 90 lık ofset 120 lik parabol var ama bulamıyorum anlamadım bu işi bir turlu.....
    devrek te 150 cm bilsat motorlu çanakla %75 -80 sinyal alnıyor çanağın kalitesi de önemli şuan merkezi sistem olduğumuz için çanağı söktük
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri