REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Irkçılık değil, sindirim hazımsızlığıymış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Irkçılık değil, sindirim hazımsızlığıymış.

Haftasonu derbide Galatasaraylı futbolculara muz sallayan fb taraftarı, bugün fbli yoneticilerle çıktı açıklama yaptı. Muzu sallarken sahada sadece muslera vardı dedi. Bi taneside sindirim zorlugu çekiyormuş bu yuzden stadta muz yiyormuş
    Üstüne üstlik fbli yöneticiler olayı öyle bir hale getirdiki suclu GALATASARAY oldu neredeyse. hatta fbye değil Türkiye Cumhuriyetine yapılan bir yanlışmış gibi aksettirdiler. ama 2 saat sonra gercekler ortaya cıktı. tek bir fotograf karesi herseyi net bir şekilde gösteriyor.
    Adm elinde muzu sallarken karşısında bütün GSli futbolcular var hatta Eboue o tarafa doğru koşu yaparken fbli taraftar muzu sallıyor.

[YOUTUBE]iEbst23wnhk[/YOUTUBE]

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu MUTAF tarafından (16-05-2013 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rahmetli kemal sunal bu komediyi görseydi, kendi komedi filmlerinden şüphe ederdi. levent kırca nın yapamadığını medyamız yaptı, muz cumhuriyeti olduğumuz bir kez daha tescillendi.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazık valaha bu kişi birde TV de çıkıpta muslera haricinde bir GS oyuncusu varsa intihar ederim demişti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet sindirim hazımsızlığıymış.

işte BU arkadaşşş !

Muzu sallayan diğer bir taraftar ise; "Ben rahatsızlığımdan ötürü meyve ile besleniyorum. 1 ay önce sindirim sisteminden ameliyat geçirdim. Sürekli meyve yiyiyorum. O yüzden mevye ile dolaşıyorum.

F.Bahçe palavra dedi ama...

-Ne oldu bana bu akşam
    -Ne garip seni sanki ilk defa görüyorum
    Aynı sözler söylediğin hep boş sözler
    -Sana nasıl anlatsam bilmem ki
    Kolay sözler
    -İnan bana noolur
    Palavra palavra palavra
    -Dinle beni
    Palavra palavra palavra
    -Yalvarırım
    Palavra palavra palavra
    -Yemin ederim ///// Ajda pekkan demiş

Fenerbahçe yöneticileri Deniz Tolga Aytöre ve Ömer Temelli'nin bugün öğle saatlerinde düzenlediği ve muzu sallayan 2 taraftarın da katıldığı basın toplantısında, muzun Muslera ısınırken gösterildiği vurgulanmış ve ırkçılığın 'palavra' olduğunun altı çizilmişti.
    Konu zekı62 tarafından (15-05-2013 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güldermeyin kendinizi bu kadar utanma olur insandı biraz
    Konu bayram tv tarafından (15-05-2013 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu derbide bi hayat kaybolmuş bir can gitmiş bir anne anneler gününde hayatı kararmış siz neyi tartışıyorsunuz reyhanlıda 100 küsür vatandaşımız can vermiş sizler hala neyi tartışıyorsunuz herşey bitmişte sanki bu kalmış gibi bu tartışılıyor helal olsun vallaha.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Maxx3D Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bu derbide bi hayat kaybolmuş bir can gitmiş bir anne anneler gününde hayatı kararmış siz neyi tartışıyorsunuz reyhanlıda 100 küsür vatandaşımız can vermiş sizler hala neyi tartışıyorsunuz herşey bitmişte sanki bu kalmış gibi bu tartışılıyor helal olsun vallaha.
    yazdıgın konuları ben gerekli yerlerde paylaşım yaparak tartışıyorum burda ise bir tane ırkçı var ve ona sahiplenen ahlaksızlar var
    ve ölen genç e ALLAH rahmet eylesin ama kardeşim bana 10 kişi saldırırsa ya ben ya onlar bir şeyler olur ve sonuç ortada
    Konu Hikmet™ tarafından (15-05-2013 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazdıgın konuları ben gerekli yerlerde paylaşım yaparak tartışıyorum burda ise bir tane ırkçı var

ve ölen genç e ALLAH rahmet eylesin ama kardeşim bana 10 kişi saldırırsa ya ben ya onlar bir şeyler olur ve sonuç ortada
    Bak arkadaşım seviyeni aşmadan konuş namussuz nedemek tamam ben kimseyi savunmuyorum ama kullandığın kelime çok ağır.. şimdi ben buraya fatih terimin türbünlere yaptığı el işaretini hasan şaşın türbünlere yaptığı terbiyesizce hareketleri hemde videosunla koyarsam sen ne diyecekssin???

Konu Hikmet™ tarafından (15-05-2013 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir.
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bayram tv bak yeni üye oldum kuralları okudum eğer bu kurallar olmasaydı ben bu siteye melonun soyunma odasında çırıl çıplak şekilde arkadaşlarının ve başkanın önünde nasıl oynadığının resmini koymasınıda bilirim.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri