ne güzelde olmuş maç ihalesinde kara memedin su şisesini nasıl sıktığını unutmamıştım unutamamsonu bu oldu fazla para verince yazıkya su şişesine
![]()
Teşekkur: 0
ne güzelde olmuş maç ihalesinde kara memedin su şisesini nasıl sıktığını unutmamıştım unutamamsonu bu oldu fazla para verince yazıkya su şişesine
![]()
Kısaca iyi oldu.
Ben şahsen beğenmiyorum Kanal D yi adamlar dizi yayınlıyorlar arkadaş reklama bi giriyor daha çıkmak bilmiyor ya diziden çok reklam izliyoruz. ATV de Kurtlar Vadisini izliyorum Film başlarken bir 10 dakka reklam sonra sonra yaklaşık 50 dakka reklam sokmuyorlar esas yayın politikası budur bence.
Su anda pis yedili hafta için yayın akısından kaldırılmış.Hersey yolunda merkez adlı dizi konmuş diğer programlar aynen devam ediyor Aynı tas aynı hamam![]()
Sanırım sözleşme bittikten sonra DİGİTURK'ten ayrılma vakti geldi. Adamlar kendi kanalıyla bile ilgilenmiyorlar artık. Üyeye biraz değer veriyorlar ama gitme zamanı geldi. Lig bitti adamlar 2 ay için 31+31 tl indirim yaptılar faturama ama yine ayrılmayı kafaya koydum.![]()
Bu iş digiturke el koymayada gidebilir.ben uye olunma taraftarı değilim cunki bu adamlar show tv,akşam sky turk ellerinden gitti acıklama yapmıyorlar entresan bir tuhaflık var
TMSF'ye olan borçları kapsamında ismi geçen şirket ve şahısların mal ve haklarının borca yetecek kısmına haciz konulmasına karar verildiği bildirildi..
20.05.13 21:06
Borsa İstanbul'un KAP'ta yayınladığı TMSF'nin listesinde 45 şirket ve şahıs ismi yer alırken, Çukurova Holding'in borç tutarı hanesinde gecikme zammı hariç 984.2 milyon lira görünüyor.
LİSTEDE HANGİ İSİM VE ŞİRKETLER YER ALIYOR?
Listede Akdeniz Endüstri, BMC Sanayi, KVK Mobil, Endüstri Holding, Genel Denizcilik, Baytur İnşaat, AKS Televizyon gibi şirketlerin yanı sıra, Mehmet Emin Karamehmet ve üst düzey yöneticilerin isimleri de yer alıyor.
TURKCELL HİSSELERİ NE DURUMDA?
TMSF yetkilileri, geriye dönük gecikme faizi hesaplaması yapılması gerektiğini belirterek, toplam borç tutarının henüz belli olmadığını söylediler. Diğer yandan TMSF hissesinin duyurulabilmesi amacıyla geçici olarak işleme kapatılan Çukurova Holding'in hissedar olduğu Turkcell işlem sırası 15:00'te yeniden işleme açıldı. Turkcell hisseleri saat 15:17'de yüzde 2.09 kayıpla 11.70 liradan işlem görüyordu.
Habertürk
Ben şunu anlamıyorum, Digitürk ün maddi sıkıntıda olduğu kesin. (show tv skytürk ün durumundan dolayı bu belli) Sen 40-50 60 tl ye paketleri maçları 1.000.000 kişiye izleteceğine , Fiyatı çek 10 tl ye 10.000.000 kişi izlesin. Ayrıca fazla kişinin izlemesinden dolayı daha çok reklam alır, daha çok kazanırsın. Öyle değil mi arkadaşlar ?
Vay be Digitürk ün başında olsam bu akılla adamları uçururum valla![]()
Turkcell 'e de TMSF ne koyduysa ! elmi Ayak mı ?
bunlara hiç bir şey olmaz
söz konusu listede yer alan firmalardan Çukurova Holding A.Ş'nin Şirketimizde yüzde 0,05 direkt payı bulunmaktadır. Yine listede yer alan Çukurova İthalat ve İhracat Türk A.Ş., Akdeniz Endüstri ve Tarım Ürünleri Ticaret A.Ş. ve Çukurova Sanayi İşletmeleri T.A.Ş'nin, Şirketimizin yüzde 99,8'ine sahip olduğu Global Bilgi Pazarlama Danışma ve Çağrı Servisi Hizmetleri A.Ş'de ayrı ayrı yüzde 0,0006 payı bulunmaktadır.
TMSF'nin söz konusu işleminin şirketimizin faaliyetleri ve finansal durumuna önemli bir etkisi öngörülmemektedir."![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri