REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 11/32 ÝlkÝlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon
324 sonuçtan 101 ile 110 arasý

Konu: Aciko 422X-522X Serisi Yazılımlarla ilgili sorunlarınız lütfen buraya yazınız

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

d+ları yeni şifreylede olmuyor nagra2 destegi yokmu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nagra 2 destegi malesef yok yetkililere iletecem...
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

4225 sky yazýlýmý ile TPS ler gerçekten süper. Biss kýsmýndaki tüm kanallarda okeydir.yalnýs SRG keyleride girdiðim halde açýlmýyor. Birde 4225 sky lar 2 slot ve bir gömülü modülden oluþuyor. bunu biliyoruz. Bende yeni yazýlýmý yüklediðimde 2 slotta olan X dream Orion modüller galiba çakýþýyor. ve emu açýkken 12 li S.Wiew ve diðerindeki Free X paketleri bir arada açýlmýyor. Fakat enteresan 6.9.2005 tarihli orjinal yazýlýmý yüklediðimde 2 modüldeki paketlerde birbiri arasýnda rahatlýkla geçebiliyor. ve tabi bu seferde emu ile tps leri seyredemiyorum.Sayýn Emre beye ve çok özel insan Serkan beye ifade etmek istedim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Nagra 2 destegi malesef yok yetkililere iletecem...
    ilgýnýze tesekkurler crypto woksten cartoon networkte çözmuyor hotbirddekie europe ve jetix ok tabii

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazılımları hazırlayan arkadaşlara teşekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar benim 4222 cı ya bu yazılımını attım ama ingilizce bir yazı çıktı ve cihaz çalışmadı yardım lütfen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý velcome Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar benim 4222 cý ya bu yazýlýmýný attým ama ingilizce bir yazý çýktý ve cihaz çalýþmadý yardým lütfen
    Boot dosyasýný atýnýz yazýlýmdan sonra Birinci Mesaja Ekledim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

SRG kanallarını izleyemeyen arkadaşlar, yazılımdaki tüm 009400 yazılı satırları tek tek silin. Ve şu an aktif olan 009400 OD diye başlayan keylerini yeniden yazın açılıyor. Kolay gelsin, iyi seyirler.
    Saygılar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    SRG kanallarýný izleyemeyen arkadaþlar, yazýlýmdaki tüm 009400 yazýlý satýrlarý tek tek silin. Ve þu an aktif olan 009400 OD diye baþlayan keylerini yeniden yazýn açýlýyor. Kolay gelsin, iyi seyirler.
    Saygýlar.
    Sagol emmi abi.Yazýlýmdaki NAGRA 2 konusu yazýlýmý yapan muhendise iletildi yeni yazýlým bugunlerde burada olur.ACÝKO Sürprizlerinide devam.:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sagol emmi abi.Yazýlýmdaki NAGRA 2 konusu yazýlýmý yapan muhendise iletildi yeni yazýlým bugunlerde burada olur.ACÝKO Sürprizlerinide devam.:45:
    acýko býzý utandýrdi tesekkuler

Sayfa 11/32 ÝlkÝlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri