REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 14/32 ÝlkÝlk ... 456789101112131415161718192021222324 ... SonSon
324 sonuçtan 131 ile 140 arasý

Konu: Aciko 422X-522X Serisi Yazılımlarla ilgili sorunlarınız lütfen buraya yazınız

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    :::Aciko 4221 FTA-4222 CI-4225 SKY Guncel Yazýlýmlarý:::31 10 2006

*emu aktivasyon kodu menu 7777 tuþlarsanýz altta yeþil ýsýk yanakcaktýr.
    *emuya menu 6382 master kodunun dýsýndan modul arabirimi yerinde *** code(video link) Bölümündeden ulaþabilirsiniz..
    *Yazýlýmý attýktan sonra Cihazda kumanda çalýþmama kanal ilerlememe gibi þeyler olursa Bu Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. yukleyiniz
    *YAZILIMI ATTIKTAN SONRA YENÝ KEYLERÝN AKTÝF OLABÝLMESÝ ÝÇÝN *** BÖLÜMÜNE GÝRÝNCE TV RADÝO TUSUNA BASMANIZ GEREKMEKTEDÝR..

Kod:
    YAZILIMLARDAKÝ YENÝLÝKLER 
    *Çoklu Biss Kanallarý Çalýþma Saðlanmýþtýr..
    *Biss Kanallarý Full Ok(Belgesel-Futbol-Basket)
    *Tps auto ok, (MULTÝVÝZYON 7 Üzerinde Bekleyiniz)
    *Private *****(Gece 1den Sonra auto)
    *D+ ok (Desteklemiyor)
    *Sirius ok ( hustler blue-hustler tv)
    * e europe-Jetix(Hotbird ok)
    *Hot x tv-hox x ****** ok( Astra)
    *Premier ok(Guncel keyler gelince okey) Astra
    *Absat ok, 
    *Mediapark ok, 
    *srg swiss ok(Guncel Keyleri Giriniz)
    serkan hocam bu yeni yazýlým çok süper oldu eski yazýlým uyuz ediyordu suan absat tps falan gitti gerci dün aksam absat kanallarý ve arda multiler acýlýyor fakat 1 dakika ya izliyorum ya izleyemiyorum sonra sifreye giriyor artýk 15 dakika gelmiyor normalde olmasý gereken bu mu yoksa benim cihazdamý sorun var galiba sizin tps auto dediðiniz seyi çok ii anlamadým ama cryptoworks lar falan açýk cihazým 4222 cý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar ben 4222 cý ya yazýlýmý yükledim fakat sadece bir gün kanallarý izleyebildim.bu gün epey uðraþtým açýlmýyor keyler tekrar mý deðiþti acaba vede biss bölümündeki kanallar çekmiyor.yardýmmmmmmmm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yazılımda TPS VE ABSAT Paketi çöktü arkadaşlar
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu son yazılımla D+ ları çözebiliyormusunuz? Ben GM 11400 cime yükledim ama şifreleri doğru girmeme rağmen açılmadı. Sizlerde durum nasıl? Acil olarak bilgi verirseniz sevinirim.
    Saygılar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar bu son yazýlýmla D+ larý çözebiliyormusunuz? Ben GM 11400 cime yükledim ama þifreleri doðru girmeme raðmen açýlmadý. Sizlerde durum nasýl? Acil olarak bilgi verirseniz sevinirim.
    Saygýlar.
    Malesef açmýyor usta.Desteklemiyor :v6cry:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sağol Serkan kardeş. Bende eski acikoyu tekrar yükleyim bari napalım. Yardımın için teşekkürler.
    Saygılar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Saðol Serkan kardeþ. Bende eski acikoyu tekrar yükleyim bari napalým. Yardýmýn için teþekkürler.
    Saygýlar.
    Bende Yukleyeyim bari eski dosyalar forumda var zaten

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ayrıca LA LİGA Futbol Yayınlayan Kanalıda açılmıyor malesef.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ayrýca LA LÝGA Futbol Yayýnlayan Kanalýda açýlmýyor malesef.
    hocamtabi siz daha ii bilirsiniz ama bence provider lar bulunsa la liga maçlarýný çözer çünkü 27 tane *** giriþi var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu yazýlýmýn en büyük artýsý tps keyleri satýrlara girince açýyor. daha önceki yazýlýmlar açmýyordu hex dexlerle uðraþmaktan kurtuldum yalnýz 6.9.2005 tarihli yazýlým yüklü iken cihaz x cam orionu destekliyor her iki slottada yer alan orion modüllerdeki yasal ***** kartlarý geçiþ yaparak açýyordu. buy yazýlýmda emu açýk iken x cam orionu takýnca emu kitleniyor. ve her iki slot ayný anda çalýþmýyor.Birde E! ve Jetix cw olarak bu yazýlýnla açýyor. Cartoon network ise açýlmýyor.Bu kanal diðer cihazlarla acaba açýlýyor mu?_

Sayfa 14/32 ÝlkÝlk ... 456789101112131415161718192021222324 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri