pazartesiye kaldı heralde
aciko cihazlar hakkında herşeye rağmen ben arkadaşlara güveniyorum ve bir gün gelecek herkesten daha şanslı olacağımıza inanıyorum
kimse kimseye yaðçýlýk yapmasýn bundan sonra acikolara zor yazýlým gelir zaten emrenin de þu an okulunun bitmesine az kaldý daha fazla bu tip olaylarla kafasýný yormak istemiyor yazýlýmlar ithalat yapýlýrken vardý þimdi ise :46: herkez baþýnýn çaresine baksýn aciko çýktýðýndan bugüne 1000 nin üzerinde cihazýný sattým þimdi kara kara:49: ne yapayým
gecenhaftayı telafı ederler bugun gelir yazılımlar inşallah
ben denedim gm 30700mx e ama acmadı cihaz 9900 elit yazılımını
bazı markalar autoyu tam yapmış yanı yeni yazılım yapmadan butun keylerı yukluyolar ozel loaderlarla muhendis arkadasda sık yazılım edıtlemekle ugrasmaz butun fırmalar artık usanmaya basladı tps bu hızından bazı fırmalardada aksıyomuş yazılım çıkması lufen serkan bey bunuda iletın firmaya emınım akıllarına gelmiştir bu yol neden yapmıyor anlamıyorum bu arada ilk tps autoyu temmuz ayında acıko çıkardı dıye bılıyoru firmanın yazılım hıın bu kadar dusmsi akla gemıyce birsey çok az modelı var ensn yazılım aksama olucak fırma dıye dusunurdum
Konu zxcvbn10250 tarafýndan (24-11-2006 Saat 09:57 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri