REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 26/32 ÝlkÝlk ... 1617181920212223242526272829303132 SonSon
324 sonuçtan 251 ile 260 arasý

Konu: Aciko 422X-522X Serisi Yazılımlarla ilgili sorunlarınız lütfen buraya yazınız

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý iboaydo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hocam onu anladýk zaten emprassario ntvnin sifreye girdiði zamaný haber edin onu biss *** kýsmýna ekleyelim demiþti bu hafta ntv sadece cumartesi sifreye girecekti onu anlatmaya calýsýyoruz ama malesef mesajlarýmýzý doðru okumuyorsunuz anlasýlan:boese157:
    Ya kusura bakma inan 3 gundur yogun sekilde iþler var.Ntv saat kaçta girdi þifreye bilgileri tam dakika olarak yazarsanýz çok iyi olur bu konuya yazýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pazartesiye kaldı heralde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    pazartesiye kaldý heralde
    Galiba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aciko cihazlar hakkında herşeye rağmen ben arkadaşlara güveniyorum ve bir gün gelecek herkesten daha şanslı olacağımıza inanıyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kimse kimseye yaðçýlýk yapmasýn bundan sonra acikolara zor yazýlým gelir zaten emrenin de þu an okulunun bitmesine az kaldý daha fazla bu tip olaylarla kafasýný yormak istemiyor yazýlýmlar ithalat yapýlýrken vardý þimdi ise :46: herkez baþýnýn çaresine baksýn aciko çýktýðýndan bugüne 1000 nin üzerinde cihazýný sattým þimdi kara kara:49: ne yapayým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gecenhaftayı telafı ederler bugun gelir yazılımlar inşallah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    gecenhaftayý telafý ederler bugun gelir yazýlýmlar inþallah
    inþallah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aslın bu sitedeki Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. elite yazılımlar F 6600,CX 9900 Elite Elite ile aynı özelliklere sahip , loaderları bile aynı ama yazılım yuklenmesine ragmen cihaz açılmıyor.Haftalık yazılım cıkıyor bu cihazlara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben denedim gm 30700mx e ama acmadı cihaz 9900 elit yazılımını

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bazı markalar autoyu tam yapmış yanı yeni yazılım yapmadan butun keylerı yukluyolar ozel loaderlarla muhendis arkadasda sık yazılım edıtlemekle ugrasmaz butun fırmalar artık usanmaya basladı tps bu hızından bazı fırmalardada aksıyomuş yazılım çıkması lufen serkan bey bunuda iletın firmaya emınım akıllarına gelmiştir bu yol neden yapmıyor anlamıyorum bu arada ilk tps autoyu temmuz ayında acıko çıkardı dıye bılıyoru firmanın yazılım hıın bu kadar dusmsi akla gemıyce birsey çok az modelı var ensn yazılım aksama olucak fırma dıye dusunurdum
    Konu zxcvbn10250 tarafýndan (24-11-2006 Saat 09:57 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 26/32 ÝlkÝlk ... 1617181920212223242526272829303132 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri