REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 28/32 ÝlkÝlk ... 3181920212223242526272829303132 SonSon
324 sonuçtan 271 ile 280 arasý

Konu: Aciko 422X-522X Serisi Yazılımlarla ilgili sorunlarınız lütfen buraya yazınız

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam arkadaslar bende aciko 6225 yeni aldım wiew acık tps de gelip gidiyor private***** geldiği zaman günceleme diyor ve bekleyin diyor ..bu günceleme ile kanalı seyredebilirmiyim..

not: acikodan memnunum verdiğim para ile hiç yazılım gelmesede wiewim var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sonsuzlukk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    selam arkadaslar bende aciko 6225 yeni aldým wiew acýk tps de gelip gidiyor private***** geldiði zaman günceleme diyor ve bekleyin diyor ..bu günceleme ile kanalý seyredebilirmiyim..

not: acikodan memnunum verdiðim para ile hiç yazýlým gelmesede wiewim var
    Guzel cihaz almýssýnýz hayýrlý olsun. Tpsler bir rayýna otursun onlara softcamlar cýkýyordu yine verilir merak etmeyin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaşım şu an için tps paketini seyredemezsin. En son güncel yazılımlar aşağıdaki linktedir.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu yazılımlarda BİSS ler var.sirius uydusu var.ASTRA HOT X ***** kanalları var.Yani yazılımlar tps gitti diye rafa kaldıracak yazılımlar degil.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

editttt....
    Konu @DnA tarafýndan (30-11-2006 Saat 23:16 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: yanlýs yazmýsým

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar acaba yeni yazýlýmlar varmý yoksa benmi bulamýyorum yanlýþ görmüyorsam eger hala aciko 14/11/06 yazýlýmý var heralde bilgisi olan arkadaþlardan yardýmlarýný bekliyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeuxx Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar acaba yeni yazýlýmlar varmý yoksa benmi bulamýyorum yanlýþ görmüyorsam eger hala aciko 14/11/06 yazýlýmý var heralde bilgisi olan arkadaþlardan yardýmlarýný bekliyorum
    Aciko bölümünde duzenleme oldugu için yeni yazýlýmlar 14 11 2006 tarihlidir

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým bu 4225 5225 yzýlýmlar için link arýzalý heralde týklýyorum sayfa açýlmýyo ya bende bir sorun var yada link arkadaþým acaba bu link girmek için hani yýldýzla falan alakasý varmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeuxx Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým bu 4225 5225 yzýlýmlar için link arýzalý heralde týklýyorum sayfa açýlmýyo ya bende bir sorun var yada link arkadaþým acaba bu link girmek için hani yýldýzla falan alakasý varmý
    Hayýr yok Yazýlýmlar burada Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cihazım aciko 5222 cı, 04.05.2006 yazılım var.. Rai, Sgr ve Tps kanallarının keylerini gidiğimde, cihazı açıp kapayıncı keyler aktif oluyor. Ancak, 30 saniye kadar sonra görüntü donuyor ve şifreli kanal diyor.. Kısacası açmıyor.. Çözümü var mı ? yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.

Sayfa 28/32 ÝlkÝlk ... 3181920212223242526272829303132 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 6 Kullanýcý var. (0 Uye ve 6 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri