yazýlýmlarda kilit olayý düzltilmedi orjinalde de iyi oda þifre çözmüyor hiç ilgilenen olmadý
yazýlýmlarda kilit olayý düzltilmedi orjinalde de iyi oda þifre çözmüyor hiç ilgilenen olmadý
Serkan hocam;
Aciko 5225 Usky cihazým var bu cihazdan cok umutluydum hatta patlama yapýcak herkesi þaþýrtýcak diyordum. Evet patladý elimde. Diðer markalarda yazýlýmlarý baþlamadan veriyorken biz yerimizde saydýk. Görünen o kji her þey bir pazarlama taktiði satana kadar. Þimdi senin önerine kulak vermek istiyorum. Bu cihazdan vazgeçtim ne markayý önerirsin. Yazýlým desteðini kesmeyen.
Saygýlarýmla
Serkan Yýlmaz next in yeni çýkan modelini aldý aynýsýný alabilirsin yada finest var finest bölümüne bakarsan iyi olur cihazý incele. ben finestten umutluyum güzel bir cihaz olduðunu düþünüyorum.
Konu Admin tarafýndan (24-12-2006 Saat 19:28 ) deðiþtirilmiþtir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
teþekur ederim . inceleyeyim.
ackoyu sede sattın yani bende eli kulağında 9000 serisini ciddi şekilde düşünüyorum
Valla arkadaþlar benim de niyetim kötüdür. Bu ikinci GM' yi (11400 cimi)yazýlým desteði var diye deðiþtirmiþtim. Ýyi, saðlam alýcý ama yazýlým desteði olmayýnca beþ para etmiyor. Þimdilik bende ciddi ciddi araþtýrma safhasýndayým.
Saygýlar.
Konu emmi tarafýndan (18-01-2007 Saat 19:15 ) deðiþtirilmiþtir.
Selamlar,
aciko 322x icin bir yazılım varmı veya boyle bir yazılım çıkarmı yakınlarda?
Teşekkürler.
Teşekkürler.
bir soru daha. Bu foruma yeni uye oldum. Aciko 322x icin ilerde yeni bir yazılım çıktığında bunu nereden takip edebilirim?
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri