REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 8/32 ÝlkÝlk 123456789101112131415161718 ... SonSon
319 sonuçtan 71 ile 80 arasý

Konu: Aciko 422X-522X Serisi Yazılımlarla ilgili sorunlarınız lütfen buraya yazınız

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. burada yukleme programları var bende tam bilmiyorum ac 3224 serisine 422 veya 522 x serisi olsa tamamdı .

Sen biraz araştır olmazsa emreye ben sorarım size bilge verir burada aciko 3224 cı bana 90 dolar demişlerdi..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

3222 dcı yı 160 ytl ye bulabilirsiniz bazıları fazla uçuyor malum işler yüzünden

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aciko 3222 dcı son yazılım tarihi 2004 idi ve ilk defa metadream son yazılım 1,58 i attım ama kanal bilgisinde sorunlar oluyor cihazı fişten cekince ingilizce oluyor birde kumandası ağır işliyor burada yapılması gereken bir işlen yada exra bir yazılım mı atmam lazım bilgisi olan paylaşabilirmi teşekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[QUOTE=Serkan Yýlmaz] Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. burada yukleme programlarý var bende tam bilmiyorum ac 3224 serisine 422 veya 522 x serisi olsa tamamdý .

buradaki programlara ulaþamadým

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[quote=MayVAZ]
    Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. burada yukleme programlarý var bende tam bilmiyorum ac 3224 serisine 422 veya 522 x serisi olsa tamamdý .

buradaki programlara ulaþamadým
    Aþaðýdaki yazýlýmý deneyin
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Üstat arkadaþta aciko 3224 kart giriþli receýver var.Cihaz opos kartla problemli çalýþýyordu.7 derecedeki yayýnlarýn bir kýsmý kýrýlýyordu.Daha sonra cihazýn emosundan 7 derece çözülünce cihaz tüm kanallarý düzgün gösteriyor.Ama cihaza opos kart takýlýnca yine problem çýkarýyor.Güncel dosyanýn atýldýðý opos kartý taktýðýnda kanallarda þifreli yazýsý çýkýyor.Bunun tedevisi mümkünmüdür.Yardýmýnýza þimdiden teþekkür.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[QUOTE=ExCaLiBuR]
    Alýntý MayVAZ Nickli Üyeden Alýntý
    Aþaðýdaki yazýlýmý deneyin
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    verdiðiniz link çalýþmadý com olarak girdim 03/06/2006 olanýný yükledim her þey güzelde basketçiler uçtu uðraþtým uðraþtým bir türlü doðru yapamadým hangi satýra ne þekilde giriliyor ki olamadý ????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý shakeman Nickli Üyeden Alýntý
    Üstat arkadaþta aciko 3224 kart giriþli receýver var.Cihaz opos kartla problemli çalýþýyordu.7 derecedeki yayýnlarýn bir kýsmý kýrýlýyordu.Daha sonra cihazýn emosundan 7 derece çözülünce cihaz tüm kanallarý düzgün gösteriyor.Ama cihaza opos kart takýlýnca yine problem çýkarýyor.Güncel dosyanýn atýldýðý opos kartý taktýðýnda kanallarda þifreli yazýsý çýkýyor.Bunun tedevisi mümkünmüdür.Yardýmýnýza þimdiden teþekkür.
    Sevgili üstatlar 4 gün önce istediðim yardýma cevap gelmedi.Lütfen ilgilenirseniz sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý shakeman Nickli Üyeden Alýntý
    Sevgili üstatlar 4 gün önce istediðim yardýma cevap gelmedi.Lütfen ilgilenirseniz sevinirim
    Sorudugunuz soruyu kurallara bakarak sordunuzmu 4 gun degil 40 gun gecsede kimse cvp vermez :46:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hallettim bile

Sayfa 8/32 ÝlkÝlk 123456789101112131415161718 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri