metadream 1.5.8 ile 1.6.4 arasında ne fark vardır daha önce 1.6.2 yi aciko 3222 dcı ya attım sinyal almama problemi oldu sonra yine 1,58 e geridönmüştüm nedenini bilen varmıdr
metadream 1.5.8 ile 1.6.4 arasında ne fark vardır daha önce 1.6.2 yi aciko 3222 dcı ya attım sinyal almama problemi oldu sonra yine 1,58 e geridönmüştüm nedenini bilen varmıdr
aciko 3224 var cihazýma hangi leodarý atmam lazým dremsoft yazýlýmýnýmý yoksa
metaderam yazýlýmýmý atmam gerekir teþekkürler....
Konu montecarl11 tarafýndan (01-09-2006 Saat 21:01 ) deðiþtirilmiþtir.
elimde aciko ac 3222 cihazým var ön panelde str yazýp açýlmýyor yardýmýnýzý bekliyorum
hocam cihaz yazýlým alýyor daha yeni yine attým amadediðim gibi strt yazýyor açýlmýyor
Arkadaþlar bende aciko 3224 diye bir makina elime geçti bende ona yazýlým attým ama þimdi önünde on yazýyor ve çalýþmýyor. Yazýlýmda almýyor.
Cihazýnýza yeni orjinal yazýlým yükleyiniz.Yazýlýmý yükleme yaparken Bilgisayar ekranýnda yazýlým yüklendi diye bilgi gelir cihaza müdahale etmeyiniz.Çihazýn ekranýnda 30 dan geri saymaya baþlar.bu sayma iþinin bitmesini bekleyiniz.
bu yazýlýmý 422cý ya atabilirmiyiz AC 5225 Ultra SKY atýlýyor vede sorunsuz çalýþýyor acaba buda atýlamazmý 11300cý vede daha bir çok yazýlým atýulýyor aciko422cýya bildiðim kadarýyla ya bu yazýlým atýlýyoýrmu denendimi acaba yada bilgisi olan varmý bu konuda
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri