Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
3222 dcı yı 160 ytl ye bulabilirsiniz bazıları fazla uçuyor malum işler yüzünden![]()
aciko 3222 dcı son yazılım tarihi 2004 idi ve ilk defa metadream son yazılım 1,58 i attım ama kanal bilgisinde sorunlar oluyor cihazı fişten cekince ingilizce oluyor birde kumandası ağır işliyor burada yapılması gereken bir işlen yada exra bir yazılım mı atmam lazım bilgisi olan paylaşabilirmi teşekkürler
Üstat arkadaþta aciko 3224 kart giriþli receýver var.Cihaz opos kartla problemli çalýþýyordu.7 derecedeki yayýnlarýn bir kýsmý kýrýlýyordu.Daha sonra cihazýn emosundan 7 derece çözülünce cihaz tüm kanallarý düzgün gösteriyor.Ama cihaza opos kart takýlýnca yine problem çýkarýyor.Güncel dosyanýn atýldýðý opos kartý taktýðýnda kanallarda þifreli yazýsý çýkýyor.Bunun tedevisi mümkünmüdür.Yardýmýnýza þimdiden teþekkür.
[QUOTE=ExCaLiBuR]verdiðiniz link çalýþmadý com olarak girdim 03/06/2006 olanýný yükledim her þey güzelde basketçiler uçtu uðraþtým uðraþtým bir türlü doðru yapamadým hangi satýra ne þekilde giriliyor ki olamadý ????MayVAZ Nickli Üyeden Alýntý
![]()
Sevgili üstatlar 4 gün önce istediðim yardýma cevap gelmedi.Lütfen ilgilenirseniz sevinirimshakeman Nickli Üyeden Alýntý
Sorudugunuz soruyu kurallara bakarak sordunuzmu 4 gun degil 40 gun gecsede kimse cvp vermez :46:shakeman Nickli Üyeden Alýntý
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
hallettim bile
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri