Arkadaþlar, yüklediðiniz yazýlýmlar durup dururken tekrar þifreleniyorsa alýcýnýzý kumandadan kapatýp açýn þifreler açýlýyor. Benim 11400 cimde öyle oluyordu. Çözümü böyle buldum. Sizlerle paylaþayým dedim.
Saygýlar.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Arkadaþlar, yüklediðiniz yazýlýmlar durup dururken tekrar þifreleniyorsa alýcýnýzý kumandadan kapatýp açýn þifreler açýlýyor. Benim 11400 cimde öyle oluyordu. Çözümü böyle buldum. Sizlerle paylaþayým dedim.
Saygýlar.
bende ne takılma nede çözmede sorun oluyor yazılımı tekrar yukle hıç sorun yok
Neden yeni konu açýlmýyor neden her konuda dosya yok diyorsanýz!!
-Her yazýlým için benim kendi prensipim Yeni konu açýlmaz ve dosya verilmez birinci mesaj guncellenir.Sorunyaþayanlar ilgili bölümde kendinden sorunu varsa illaki soracaklar ve ayný sorunu yaþayan diger uyelerden cevap alabilirler
(Yoksa her yazýlýmda her softcamda konu acýlsa forumda yazýlým kaosu oluþmuþ bu olur)
ÖRNEK-SUNNY-KAON Bölümüne bakýn her yazýlým gelince yeni konu acýlýyor.sorular ayný kanal kilidi neden acýlmýyor nasýl duzeltecem 219 v4 dosyasý nerede ve bunun gibi soru .Bu sorular bir önceki yazýlýmda gereken sorulara cevaplar veriliyor sonra tekrar bastan ayný cevaplar.
Bu þekil sorunlarla surekli mesaj tekrarý yapmak istemiyoruz aciko ve goldmaster bölümünün düzeni bu sekildedir( Ben üstlendigim için)
Konu Admin tarafýndan (16-11-2006 Saat 21:22 ) deðiþtirilmiþtir.
*** bolumune bakmasam anlamıycam ***ın değiştıgıni
serkan bey,
aciko 3224 model yazılımlar çıkmayacak mı
çıkmayacak ise yerine nasıl bir yazılım atılabilir
teşekkürler
hocam eprassario dan haber varmı yarın keyler gidecek yeni yazılım gelecekmiymis yarın ntvnin problemini çözerken belki yeni tps keyleride girerler olabilirmi?
aciko için bugun gelýrmi yazýlýmlar
Valla bende sizler gibi bekliyorum emre muhendisi yakalarsa mutlaka alacaktır yazılımı
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri