Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 25/32 ÝlkÝlk ... 151617181920212223242526272829303132 SonSon
319 sonuçtan 241 ile 250 arasý

Konu: Aciko 422X-522X Serisi Yazılımlarla ilgili sorunlarınız lütfen buraya yazınız

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar, yüklediðiniz yazýlýmlar durup dururken tekrar þifreleniyorsa alýcýnýzý kumandadan kapatýp açýn þifreler açýlýyor. Benim 11400 cimde öyle oluyordu. Çözümü böyle buldum. Sizlerle paylaþayým dedim.
    Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende ne takılma nede çözmede sorun oluyor yazılımı tekrar yukle hıç sorun yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kompetankedi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Þu ana dek öncelikle sitemizde emeði geçen tüm yetkili yada üyelere tesekur ederim.

Bir önerim olucak kendi sitemizdede bunu yapýyoruz. Emre nin verdiði programlar ilk postta ancak su ana dek 8 sayfa oldu en yeni mesaj ilk sayfada olarak takip ediyorum ki olasý uyarýlar arada kaybolmasýn diye fakat güncellemeler yapýldýðýnda ve güncellemeleri sizin tarafýndan mesajla bildirilmesine raðmen bazen bu uyarý mesajýnýn üstüne bir kaç mesaj geldiðinde fark edememe gibi bir durum söz konusu artý yeni üyelere karmasýk gelmesi dez avantajýmýz.
    teklifim programýn olduðu mesajýn her iki durumdada iðnelerek en uste kalmasýný saðlamanýz.

Böylelikle sayfalarý geriye taramadan kurtulmuþ olucaðýz yada benim kendi sitemizde (uydu ile alakasý yoktur) tesekur mesajlarýný periyodik silmeyle çözüme sayfa kargasýna çözüm buluyoruz.

Takdir etmek isteyen arkadaþlar ise teþekur et butonu marifetiyle o mesajýn altýna týklamalarý yeterli oluyor.

Sadece bir önerim Serkan Bey dikkatte alýcagýnýzý umuyorum.

Post karmaþasýndan kurtuluruz eðer dersenizki bu yoðunlukta uðraþama imkan yok ben tüm gün onlineým ilgilenebilirim.

Saygýlarýmla
    Neden yeni konu açýlmýyor neden her konuda dosya yok diyorsanýz!!

-Her yazýlým için benim kendi prensipim Yeni konu açýlmaz ve dosya verilmez birinci mesaj guncellenir.Sorunyaþayanlar ilgili bölümde kendinden sorunu varsa illaki soracaklar ve ayný sorunu yaþayan diger uyelerden cevap alabilirler
    (Yoksa her yazýlýmda her softcamda konu acýlsa forumda yazýlým kaosu oluþmuþ bu olur)
    ÖRNEK-SUNNY-KAON Bölümüne bakýn her yazýlým gelince yeni konu acýlýyor.sorular ayný kanal kilidi neden acýlmýyor nasýl duzeltecem 219 v4 dosyasý nerede ve bunun gibi soru .Bu sorular bir önceki yazýlýmda gereken sorulara cevaplar veriliyor sonra tekrar bastan ayný cevaplar.

Bu þekil sorunlarla surekli mesaj tekrarý yapmak istemiyoruz aciko ve goldmaster bölümünün düzeni bu sekildedir( Ben üstlendigim için)
    Konu Admin tarafýndan (16-11-2006 Saat 21:22 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bende ne takýlma nede çözmede sorun oluyor yazýlýmý tekrar yukle hýç sorun yok
    Valla bendede takýlma falan olmadý.Sadece cihazý fiþten cýkarp taktýgýmda bir 5 dk auto olmasý sürüyor sabaha kadar devam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

*** bolumune bakmasam anlamıycam ***ın değiştıgıni

Kullanýcý Bilgi Menüsü

serkan bey,
    aciko 3224 model yazılımlar çıkmayacak mı
    çıkmayacak ise yerine nasıl bir yazılım atılabilir
    teşekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý McCetin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    serkan bey,
    aciko 3224 model yazýlýmlar çýkmayacak mý
    çýkmayacak ise yerine nasýl bir yazýlým atýlabilir
    teþekkürler
    O cihazlarýn yazýlýmý her zaman cýkýyor guncel aciko bölümünde var.en son yazýlým.Metaware cihazlarýn yazýlýmlarý oluyor aciko yada taplin bölümünden takip edebilirsiniz..

Kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hocam eprassario dan haber varmı yarın keyler gidecek yeni yazılım gelecekmiymis yarın ntvnin problemini çözerken belki yeni tps keyleride girerler olabilirmi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aciko için bugun gelýrmi yazýlýmlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Valla bende sizler gibi bekliyorum emre muhendisi yakalarsa mutlaka alacaktır yazılımı

Sayfa 25/32 ÝlkÝlk ... 151617181920212223242526272829303132 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri