Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 30/32 ÝlkÝlk ... 520212223242526272829303132 SonSon
319 sonuçtan 291 ile 300 arasý

Konu: Aciko 422X-522X Serisi Yazılımlarla ilgili sorunlarınız lütfen buraya yazınız

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mutombo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    @volkan1065 ok ustam yaptim canavar gibi oldu...yazilim atarken elektrikler kesildi flash uçtu diye korktum ama flash korumasi var cihazin herhal bisey olmadi..ustam birde gm11200fta için hangi aciko yazilimi uyuyor acaba?
    11200 ftaya aciko yazýlýmý malesefki yok..Bu cihazlarýn flaþlarý gercekten cokl saglamdýr.:45:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkdaþlar 14.11.2006 tahrili yazýlým var heralde en son baþka yeni bir yazýlým varmý bilgisi olan arkadaþlar bilgi verebilrimi

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pardon arkdaşlar model söylemeyi unuttum
    arkdaşlar gm20400cım makina aciko4225syk yazılımı var
    tşk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşım aciko için en son 14.11.2006 tarihli yazılımlar var birde goldmaster orjinal menülü 15.11.2006 yarihli yazılımlar var amasen acikonun yazılımını kullan.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

volkan arkadaşım çok tşk
    bilgi için
    kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeuxx Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkdaþlar 14.11.2006 tahrili yazýlým var heralde en son baþka yeni bir yazýlým varmý bilgisi olan arkadaþlar bilgi verebilrimi
    AÇÝKO 5225 SKY 27.07.2006 tarihli yazýlýmda vardýr.Bu yazýlýmda sirinüs yazýlýmý hatýsýz calýþmaktadýr.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[QUOTE=®adakoglu;96467]Çihazlarýn emu yazýlýmýnda eksikler oldugu için böyle yapýyor.Çihazýna Açiko 5225 SKY CIM yazýlýmý yükleyiniz.Bu yazýlýmda sorun yok.
    AÇÝKO 5225 SKY 27.07.2006 Yükleyiniz.[/QUOTE

Ben bu sorunumu bir çok kez, bir çok forumda dile getirmeme raðmen cevap alamamýþtým.. Buraya yazarkende bir cevap beklemiyordum.. Ýligiye, alaka, geçte olsa çok teþekkürler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ®adakoglu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Çihazlarýn emu yazýlýmýnda eksikler oldugu için böyle yapýyor.Çihazýna Açiko 5225 SKY CIM yazýlýmý yükleyiniz.Bu yazýlýmda sorun yok.
    AÇÝKO 5225 SKY 27.07.2006 Yükleyiniz.[/QUOTE

Ben bu sorunumu bir çok kez, bir çok forumda dile getirmeme raðmen cevap alamamýþtým.. Buraya yazarkende bir cevap beklemiyordum.. Ýligiye, alaka, geçte olsa çok teþekkürler..
    Elimizden geldigince tum arkadaþlarýmýza yardým etmeyi hedef bildik.

Kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 11400cim deli olacam

þimdi arkadaþlar bi tane 11400 cim var elimde
    aciko menülü yapalým dedik olmadý
    forumdaki 4225 aciko yüklüyorum cihaz açýlmýyo simsiyah ekran
    nerden bulduðumu hatýrlamýyorum bi tane yükledim cihaz aciko oldu ama
    benim cihazým 11400 cim 6382 ile girdiðimde elle yazmak için biss bölümü yok
    ben yanlýþlýkla modelini mi düþürdüm

goldmaster sitesinden orj yazýlýmýný yüklüyorum cihaz yine açýlmýyo
    forumdan indiriyorum ondada açýlmýyo
    önceki yüklediðim aciko yazýlýmýný attýðýmda çalýþýyo cihaz ama biss menüsü aktif deðil

not: yazýlým yüklemeden önce ve sonra boot dosyasýný atýyorum talimatlara uyarak yükleme yapýyorum

þimdi benim yapmak istediðim aslýnda bu cihazý bu gün itibariyle en verimli vede full vaziyette kullanmak
    yazýlým güncelleme - modül-keyler falan

linkleri tek tek verebilirseniz sevinirim
    önce bunu sonra bunu yükle gibi..
    peder kafamýn etini yiyo
    nasý elektronikcisin diye ben telefon tamircisiyim uydu cihazý tamircisi deðil ama gel de anlat:crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşım ilk olarak cihazındaki problemi gidermeliyiz yani cihaz çalışmalı görüntü gelmeli şidi ilk olarak Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. orjianl yazılımı alıp yüklüyorsun (ilk boot sonra yazılım) ondan sonra cihazını fişe takıon uydu kablosunuda takıon bi kanalı seyredion eğer sinyal falan yaoksa disgc ayarını yap. ondan sonra güncel emu yazılımını yüklersin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Sayfa 30/32 ÝlkÝlk ... 520212223242526272829303132 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri