serkan yýlmaz bu yazýlkým gm 11000 serilerinde atýlýyopr anladýðým kadariyle fakat benim cihaz gm 30700mx hangi yazýlýmý atmam lasým aciko dan bilgi veriseniz sevinirim
serkan yýlmaz bu yazýlkým gm 11000 serilerinde atýlýyopr anladýðým kadariyle fakat benim cihaz gm 30700mx hangi yazýlýmý atmam lasým aciko dan bilgi veriseniz sevinirim
serkan hocam bu yeni yazýlým çok süper oldu eski yazýlým uyuz ediyordu suan absat tps falan gitti gerci dün aksam absat kanallarý ve arda multiler acýlýyor fakat 1 dakika ya izliyorum ya izleyemiyorum sonra sifreye giriyor artýk 15 dakika gelmiyor normalde olmasý gereken bu mu yoksa benim cihazdamý sorun var galiba sizin tps auto dediðiniz seyi çok ii anlamadým ama cryptoworks lar falan açýk cihazým 4222 cý
arkadaþlar ben 4222 cý ya yazýlýmý yükledim fakat sadece bir gün kanallarý izleyebildim.bu gün epey uðraþtým açýlmýyor keyler tekrar mý deðiþti acaba vede biss bölümündeki kanallar çekmiyor.yardýmmmmmmmm
Yazılımda TPS VE ABSAT Paketi çöktü arkadaşlar
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Arkadaşlar bu son yazılımla D+ ları çözebiliyormusunuz? Ben GM 11400 cime yükledim ama şifreleri doğru girmeme rağmen açılmadı. Sizlerde durum nasıl? Acil olarak bilgi verirseniz sevinirim.
Saygılar.
Sağol Serkan kardeş. Bende eski acikoyu tekrar yükleyim bari napalım. Yardımın için teşekkürler.
Saygılar.
Ayrıca LA LİGA Futbol Yayınlayan Kanalıda açılmıyor malesef.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri