Son edindigim bilgiye göre aksilik olmazsa yeni tps yazılımlar yarın verilecektir..
Son edindigim bilgiye göre aksilik olmazsa yeni tps yazılımlar yarın verilecektir..
Serkan kardeþ, bu ceymisbond filimlerini geçti valla. Bu iki firma tüm sorumluluklarýný Emre kardeþin üstüne yýktýysa; yýkýlsýn bu firmalar. Baþka ne deyim gecenin bu saatinde kafalar iyiyken? Hepinize baþarýlar diliyorum.
Saygýlar.
yazılımlarla ilgili son bir gelişme varmı hocam gözünüzü seveyim ntv işinide hallediverin hersey yolunda gibi zaten birde ntv ve son yazılımlarda olursa cok memnun oluruz
pazartesiye kaldı heralde
hocam onu anladýk zaten emprassario ntvnin sifreye girdiði zamaný haber edin onu biss *** kýsmýna ekleyelim demiþti bu hafta ntv sadece cumartesi sifreye girecekti onu anlatmaya calýsýyoruz ama malesef mesajlarýmýzý doðru okumuyorsunuz anlasýlan:boese157:
Konu Admin tarafýndan (19-11-2006 Saat 21:58 ) deðiþtirilmiþtir.
Hani bir laf vardýr eller çýktýu aya biz kaldýk yine yaya bu söz sanki biz acikocular için söylenmiþ anlayamýyorum 17 sabahý neredeyse tüm cihazlar tps auto yazýlým çýkarýyor Pazatresi oldu biz yazýlým çýkaracak koreliyi yakalamaya çalýþýyoruz. Bu sorun böyle sürüp gidecek mi biz aciko madurlarý tüm cihazlarla ayný gün hiç yazýlým alamayacakmýyýz. bari emre üstat soft cam dosyasý aciko 4225 için *** editörü ile nasýl yapýlacaðýný öðretsin akan kardeþim s. wiew freex gibi sofgt cam dosyalarý gibi yükleyip ayný gün seyredelim ne olur emre usta artýk sesimize kulak ver.Bizleri þaha kaldýr.diðer cihazlarýn önüne geçmemize þans ver............![]()
Ýçimdeki ses hiç yanýltmadý ve o yüzden cihazýmý deðiþmemi söyleyenlere kulak klabartmýyorum. Kimi zaman o laflarý söyleyenler haklý cýksada .. diyorum ki: bir gün patlama yapýcak Aciko....
Bu konuda ilgili arkadaþýmýz emre elinden geleni yapýyor ancak bazen Aciko kullanýcýlarýnýnda haklý serzeniþlerinide haklý görmek gerek, çünki almaya gittiðinde adýný söylemeyi telaffuz edilemiyen markalarýn yazýlýmlarý ne yazikki gününde cýkýyor.
Saygýlarmla
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri