arkadaþým bu 4225 5225 yzýlýmlar için link arýzalý heralde týklýyorum sayfa açýlmýyo ya bende bir sorun var yada link arkadaþým acaba bu link girmek için hani yýldýzla falan alakasý varmý
Cihazım aciko 5222 cı, 04.05.2006 yazılım var.. Rai, Sgr ve Tps kanallarının keylerini gidiğimde, cihazı açıp kapayıncı keyler aktif oluyor. Ancak, 30 saniye kadar sonra görüntü donuyor ve şifreli kanal diyor.. Kısacası açmıyor.. Çözümü var mı ? yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
@volkan1065 ok ustam yaptim canavar gibi oldu...yazilim atarken elektrikler kesildi flash uçtu diye korktum ama flash korumasi var cihazin herhal bisey olmadi..ustam birde gm11200fta için hangi aciko yazilimi uyuyor acaba?
Bende aciko 5222 cı ve 04.05.2006 tarihli yazılım var.. Rai, Sgr, Multi keylerini girdiğimde, cihazı açıp kapadıktan sonra keyler aktif oluyor.. Ancak 30 saniye kadar açıyor sonra kapanıyor ve şifreli kanal diyor.. Sebebini bilen ve yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler..
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri