REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fener’e istifa şoku!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Giveup Fener’e istifa şoku!

Fenerbahçe’de Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, son günlerde yaşananlar nedeniyle istifa kararı aldı.
    Sosyal medyada taraftarların yaşanan olaylar nedeniyle sert eleştiriler yaptığı ve tepki gösterdiği deneyimli yöneticinin bu durumdan çok rahatsız olduğu ve özellikle küfürler nedeniyle görevi bırakma kararı aldığı ifade edildi.
    Yaşadığı durumu ve rahatsızlığını Başkan Aziz Yıldırım’a iletecek olan Abdullah Kiğılı’nın istifasını vereceği ve bunun uygulanmasını isteyeceği belirtildi. Ancak Yıldırım’ın böyle bir dönemde Abdullah Kiğılı’yı ikna edip görevde tutabileceği de belirtildi.

Yıldırım, Kiğılı ve Rıdvan Dilmen gece yarısı buluştu
    Fenerbahçe Spor Klubü Başkanı Aziz Yıldırım, As Başkan Abdullah Kığılı ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, önceki gece Etiler Saruhan'da süpriz şekilde bir araya geldiler.

iki başkan, çorbacıdan ayrılırken, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ise gazetecilerin mekanın önünden ayrılması ile yine yan kapıdan hızla bir araca binerek uzaklaşırken, gece yarısı futbol dünyasının önemli üç isiminin neden bir araya geldiği ise merak konusu oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi...

Bugün, bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada, Başkanvekilimiz Sayın Abdullah Kiğılı'nın istifa edeceğine dair birtakım iddialar yer almaktadır.

Doğru olmayan bu iddiaların dikkate alınmamasını, kamuoyundan rica ederiz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Darısı Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın başına.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Maxx3D Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Darısı Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın başına.
    aynen size katılıyorum aykutunda yıldırımında gitme zamanı geldide geçti bile
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

FENERBAHÇE'DEN JET YALANLAMA
    Fenerbahçe Kulübü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. başkanvekili Abdullah Kiğılı hakkında çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. gazetelerde yer alan "Abdullah Kiğılı istifa edecek" şeklindeki haberler hakkında açıklama yaptı.
    Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, başkanvekili Abdullah Kiğılı hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğu duuyuruldu.
    İşte Fenerbahçe Kulübü'nün o açıklaması...
    "Bugün, bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada, Başkanvekilimiz Sayın Abdullah Kiğılı'nın istifa edeceğine dair birtakım iddialar yer almaktadır.
    Doğru olmayan bu iddiaların dikkate alınmamasını, kamuoyundan rica ederiz."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Artık Fenerle uğraşmayı bıraksalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kim niye uğraşsın ! kendileri

Alıntı tunc598 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Artık Fenerle uğraşmayı bıraksalar

iki başkan, çorbacıdan ayrılırken, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ise gazetecilerin mekanın önünden ayrılması ile yine yan kapıdan hızla bir araca binerek uzaklaşırken, gece yarısı futbol dünyasının önemli üç isiminin neden bir araya geldiği ise merak konusu oldu.

neden acabaa ! sadece çorba mı ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yıldırım'dan Beşiktaş'a davet

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

neden acabaa ! sadece çorba mı ?

yoksa bU MU DUR ?

Dilmen, Aziz Yıldırım'ın Fikret Orman ile görüştüğünü ve Beşiktaş'ı sezonun belirli bölümü için Şükrü Saracaoğlu Stadı'na davet ettiğini ifade etti.

Aziz Yıldırım ile bir yemekte Beşiktaş'ın stat konusunu da konuştuğunu belirten Dilmen, "Stat konusunda bir önerim olacak ve bunu da açıklayayım. Hem bunu Aziz Yıldırım'a söyledim, dünkü görüşmemizde. Kısa bir süre önce bu ekranda Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı stadına davet etmesi gerektiğini söylemiştim. Programdan sonra Aziz beyle buluştum, bir yemekte sohbet ederken burada söylediklerimin aynısını kendisine de söyledim. Aziz Yıldırım da bana 'Ben Fikret beyle konuştum daha önce. Gelsinler bizde de oynasınlar belirli bölüm dedi'" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İyide zaten fenerbahçe yöneticilerinin en iyi yaptığı iş yalan söylemek değilmi? transferden tutunda son yaşanan derbi olaylarına kadar. derbide ırkıçılık yapan taraftarlardan ikisinide yanlarına alıp göz göre göre ekran başındakilere yalanlar söyleyen aynı klüp yöneticileri değilmiydi?
    Vestel UD9200 4K SMART LED TV
    ARÇELİK 32" SMART TV
    NEXT 2071HD
    NEXT 64HD
    H96 PRO PLUS ANDROİD TV BOX
    Disneyplus
    Netflix
    Tivibu Go süper paket
    Dsmart go
    Turkcel Tv+ Mini paket
    Blutv hepsiburada premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu türkiyede doğru söyleyeni gösterin bana dilin kemiği yokki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerle ugrasmaktaki amaç iyi reyting yaptigindadir ne yapsinlar ekmek kapisi bir muz hikayesi koskoca camiyaya mal edinilmek istenmesi kimlerin çikarlarina oluyorki bundan sonra gazete ve gorsel basinda bunun gibi haberlin yaninda bol bol unlu futbolcu transferleri gorecegiz fb gs maçinda maçtan çok dis unsurlar konusuldu hep amaç neydi hepmizin malumu yenilgiye hafifletmektir muz olayiirkçiliksa oldurulen gencimiz için bizde karsi tarafa katilmi diyecegiz yani dengesiz bir kisinin yaptigini koskoca camialarami fatura kesecegiz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri