REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: bir sitenin güvenli olup omadigini nasıl anlarız(aliş veriş sitesinin )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bir sitenin güvenli olup omadigini nasıl anlarız(aliş veriş sitesinin )

ARKADAŞLAR ABD AİT BİR SİTEDEN ALİŞ VERİŞ YAPACAGIM FAKAT GÜVENEMEDİGİM İÇİN VAZ GECTİM GÜVENİLİR OLUP OLMADIGINI NASIL ANLAYABİLRİM.ÖDEME YAPMAYA KALKDIGIMDA SİTE HTTP : DEN HTTPS GECİYOR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı taraftar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ARKADAŞLAR ABD AİT BİR SİTEDEN ALİŞ VERİŞ YAPACAGIM FAKAT GÜVENEMEDİGİM İÇİN VAZ GECTİM GÜVENİLİR OLUP OLMADIGINI NASIL ANLAYABİLRİM.ÖDEME YAPMAYA KALKDIGIMDA SİTE HTTP : DEN HTTPS GECİYOR
    Sitenin url sini verseydin ? bakardık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sitenin url sini verseydin ? bakardık
    buyur usta Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PAYPAL Ödeme metodu var sanırım bu sitede paypal yontemiyle alın ne alacaksanız ürünü gondermezlerse paypala email atarsanız bana herhangi bir ürün gelmedi iade istiyorum falan diye probleminizi çözerler mutlaka
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    PAYPAL Ödeme metodu var sanırım bu sitede paypal yontemiyle alın ne alacaksanız ürünü gondermezlerse paypala email atarsanız bana herhangi bir ürün gelmedi iade istiyorum falan diye probleminizi çözerler mutlaka
    ben de paybal yok ve LİVE CHAT BÖLÜMÜNE GİRDİGİMDE Türkce yazarsam Türkce karşılığı geliyor

SHIPPING DETAILS:

For shipping costs for Russia and Ukraine, Balarus, Bolivia, Slovenia, Croatia, Albania, Bahamas, Barbados, Congo, Ecuador, Estonia, Guam, Haiti, Jamaica, Latvia, Macedonia, Namibia, Uzbekistan, Uganda, Cambodia, Slovakia, Maladova, Cyprus, Argentina, Brazil, Kazakhstan, Bahrain, Costa Rica, Mauritius, Tur***, South Africa, Columbia, Armenia, Jordan and Chile. please contact us at Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paypal hesapı almak cok kolay ustad Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresine girin uyeliginizi yapın kredi kartınızı buraya tanıtın sonra o alışveriş sitesinden paypal sistemi ile almış olursunuz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence aralarında güvenilir olarak gördüğüm site Ebay yurt dışından alış veriş yaparsam Ebay sitesini kullanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence aralarında güvenilir olarak gördüğüm site Ebay yurt dışından alış veriş yaparsam Ebay sitesini kullanırım.
    ebay sitesinden de satılıyor aynısı alacağım şeyin ama 168$ nakliye parası istiyor ama alacağım parçanın üstüne tıkladığımda buraya verdiğim sitenin adresini gösteriyor.aradaki fark nakliye parası kendi sitesinden alırsam 68$

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buyur usta burasıda aynı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu taraftar tarafından (23-05-2013 Saat 01:20 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri