Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: bir sitenin güvenli olup omadigini nasýl anlarýz(aliþ veriþ sitesinin )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart bir sitenin güvenli olup omadigini nasýl anlarýz(aliþ veriþ sitesinin )

ARKADAÞLAR ABD AÝT BÝR SÝTEDEN ALÝÞ VERÝÞ YAPACAGIM FAKAT GÜVENEMEDÝGÝM ÝÇÝN VAZ GECTÝM GÜVENÝLÝR OLUP OLMADIGINI NASIL ANLAYABÝLRÝM.ÖDEME YAPMAYA KALKDIGIMDA SÝTE HTTP : DEN HTTPS GECÝYOR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý taraftar Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ARKADAÞLAR ABD AÝT BÝR SÝTEDEN ALÝÞ VERÝÞ YAPACAGIM FAKAT GÜVENEMEDÝGÝM ÝÇÝN VAZ GECTÝM GÜVENÝLÝR OLUP OLMADIGINI NASIL ANLAYABÝLRÝM.ÖDEME YAPMAYA KALKDIGIMDA SÝTE HTTP : DEN HTTPS GECÝYOR
    Sitenin url sini verseydin ? bakardýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sitenin url sini verseydin ? bakardýk
    buyur usta Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

PAYPAL Ödeme metodu var sanýrým bu sitede paypal yontemiyle alýn ne alacaksanýz ürünü gondermezlerse paypala email atarsanýz bana herhangi bir ürün gelmedi iade istiyorum falan diye probleminizi çözerler mutlaka
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    PAYPAL Ödeme metodu var sanýrým bu sitede paypal yontemiyle alýn ne alacaksanýz ürünü gondermezlerse paypala email atarsanýz bana herhangi bir ürün gelmedi iade istiyorum falan diye probleminizi çözerler mutlaka
    ben de paybal yok ve LÝVE CHAT BÖLÜMÜNE GÝRDÝGÝMDE Türkce yazarsam Türkce karþýlýðý geliyor

SHIPPING DETAILS:

For shipping costs for Russia and Ukraine, Balarus, Bolivia, Slovenia, Croatia, Albania, Bahamas, Barbados, Congo, Ecuador, Estonia, Guam, Haiti, Jamaica, Latvia, Macedonia, Namibia, Uzbekistan, Uganda, Cambodia, Slovakia, Maladova, Cyprus, Argentina, Brazil, Kazakhstan, Bahrain, Costa Rica, Mauritius, Tur***, South Africa, Columbia, Armenia, Jordan and Chile. please contact us at Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Paypal hesapý almak cok kolay ustad Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adresine girin uyeliginizi yapýn kredi kartýnýzý buraya tanýtýn sonra o alýþveriþ sitesinden paypal sistemi ile almýþ olursunuz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence aralarýnda güvenilir olarak gördüðüm site Ebay yurt dýþýndan alýþ veriþ yaparsam Ebay sitesini kullanýrým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman™ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bence aralarýnda güvenilir olarak gördüðüm site Ebay yurt dýþýndan alýþ veriþ yaparsam Ebay sitesini kullanýrým.
    ebay sitesinden de satýlýyor aynýsý alacaðým þeyin ama 168$ nakliye parasý istiyor ama alacaðým parçanýn üstüne týkladýðýmda buraya verdiðim sitenin adresini gösteriyor.aradaki fark nakliye parasý kendi sitesinden alýrsam 68$

Kullanýcý Bilgi Menüsü

buyur usta burasýda ayný Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu taraftar tarafýndan (23-05-2013 Saat 02:20 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri