ARKADAÞLAR ABD AÝT BÝR SÝTEDEN ALÝÞ VERÝÞ YAPACAGIM FAKAT GÜVENEMEDÝGÝM ÝÇÝN VAZ GECTÝM GÜVENÝLÝR OLUP OLMADIGINI NASIL ANLAYABÝLRÝM.ÖDEME YAPMAYA KALKDIGIMDA SÝTE HTTP : DEN HTTPS GECÝYOR![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
ARKADAÞLAR ABD AÝT BÝR SÝTEDEN ALÝÞ VERÝÞ YAPACAGIM FAKAT GÜVENEMEDÝGÝM ÝÇÝN VAZ GECTÝM GÜVENÝLÝR OLUP OLMADIGINI NASIL ANLAYABÝLRÝM.ÖDEME YAPMAYA KALKDIGIMDA SÝTE HTTP : DEN HTTPS GECÝYOR![]()
PAYPAL Ödeme metodu var sanýrým bu sitede paypal yontemiyle alýn ne alacaksanýz ürünü gondermezlerse paypala email atarsanýz bana herhangi bir ürün gelmedi iade istiyorum falan diye probleminizi çözerler mutlaka
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
ben de paybal yok ve LÝVE CHAT BÖLÜMÜNE GÝRDÝGÝMDE Türkce yazarsam Türkce karþýlýðý geliyor
SHIPPING DETAILS:
For shipping costs for Russia and Ukraine, Balarus, Bolivia, Slovenia, Croatia, Albania, Bahamas, Barbados, Congo, Ecuador, Estonia, Guam, Haiti, Jamaica, Latvia, Macedonia, Namibia, Uzbekistan, Uganda, Cambodia, Slovakia, Maladova, Cyprus, Argentina, Brazil, Kazakhstan, Bahrain, Costa Rica, Mauritius, Tur***, South Africa, Columbia, Armenia, Jordan and Chile. please contact us at Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Bence aralarýnda güvenilir olarak gördüðüm site Ebay yurt dýþýndan alýþ veriþ yaparsam Ebay sitesini kullanýrým.
ebay sitesinden de satýlýyor aynýsý alacaðým þeyin ama 168$ nakliye parasý istiyor ama alacaðým parçanýn üstüne týkladýðýmda buraya verdiðim sitenin adresini gösteriyor.aradaki fark nakliye parasý kendi sitesinden alýrsam 68$![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri