REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Sunny ModÜl İptalİ Hakkinda Acİl Yardim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sunny ModÜl İptalİ Hakkinda Acİl Yardim

--------------------------------------------------------------------------------

Öncelikle iyi geceler ,

Kullandığım cihaz Sunny 1030 dcısky,bu cihazın modülünü iptal etmek istiyorum.Teknik servis cas bölümünde bulunan bağlantıları paralel bağlandığı zaman iptal olu demişti lakin bağlantıları yapmama rağmen kanal hala bulmuyor.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşların yardımını beklerim.Amacım modülü tamamen iptal edip no av hatasından kurtulmak yazılım olmuyor çünkü entegremin değişmesi gerekiyor sağolsun konya servisi 2 ay dır entegre beklediği için cihaz şu an atıl durumda

bağlantılarım

r380 + r 381
    r382 + r 383
    r384 + r 385
    r386 + r 387 şeklinde

bilgisi olan arkadaşların yardımını beklerim

Resmi buraya koydum http://img282.imageshack.us/my.php?i...sim001zq1.jpg][/url]

--------------------------------------------------------------------------------

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=okannn28;78648]--------------------------------------------------------------------------------

Öncelikle iyi geceler ,

Kullandığım cihaz Sunny 1030 dcısky,bu cihazın modülünü iptal etmek istiyorum.Teknik servis cas bölümünde bulunan bağlantıları paralel bağlandığı zaman iptal olu demişti lakin bağlantıları yapmama rağmen kanal hala bulmuyor.Bu konuda yardımcı olacak arkadaşların yardımını beklerim.Amacım modülü tamamen iptal edip no av hatasından kurtulmak yazılım olmuyor çünkü entegremin değişmesi gerekiyor sağolsun konya servisi 2 ay dır entegre beklediği için cihaz şu an atıl durumda

bağlantılarım

r380 + r 381
    r382 + r 383
    r384 + r 385
    r386 + r 387 şeklinde

bilgisi olan arkadaşların yardımını beklerim

Resmi buraya koydum http://img282.imageshack.us/my.php?i...sim001zq1.jpg][/url]

---------------------------------------------------------------------------- arkadaşım yanlışın olmasın bende sunny servisiyim bir cihaz modül entegresi için 2 ay bekletilmez modülü fabrikaya göndersin senin sorun en gec 1 hafta içinde cözülür bunu servise ilet saygilarimla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri