Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: tüm kanallar gitti

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüm kanallar gitti

selam beyler tum kanallar gitti yeni yazılım cıkmadı hala bazı siteler cıkarmış ama ben supersatforum her zaman ilk leri cekerdi neden acaba takıldı bu sefer yazılım için bilgi bekliyorum..
    şimdiden teşekkürler........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mertcan25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam beyler tum kanallar gitti yeni yazılım cıkmadı hala bazı siteler cıkarmış ama ben supersatforum her zaman ilk leri cekerdi neden acaba takıldı bu sefer yazılım için bilgi bekliyorum..
    arkadaşım sen ne tür kanallar izliyosun bilmiyorum ama(1030) şuan hotbird tpsler acık.ab sat acık yanlış bakmıyasın giden kanallar derken????türksatta d.......... y. acık nba acık.merak etme süpersat forum her zaman ilkleri cekmekte ....kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hortbir deki kanllar gitti saat 14 30 itabariyle kanallar gitti mu....ler gitti tps...gitti yazılımım 9 ayın 28 idi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mertcan25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    süpersat forumda takılma yok kardeş ilkleri cekmekte:
    27/10/2006 tarindede sunny yazılım verilmiş olup;siz zaten 28/10/2006 tarihte konuyla alakalı yazı yazmışsınız.sizin yazılım ise 28/09/2006 yani 1 ay önce yazılım atmışsınız.bu yazılım üzerine 4veya 5 yazılım bu forum tarafından ilkler sınıfında verildi tabiki.şuanda hotbirtte acılabilenlerin hepsi ok.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

isa yukselin verdigi softcami bir deneyin dostum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri