Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
43 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Gece 22'den sonra alkol satışı yasak!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Olsun bende koliyle alırım artık sıkıntı yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karakutu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Olsun bende koliyle alırım artık sıkıntı yok
    Evet bundan sonra tüketim daha çok artaçak ve insanlar stok yoluna baş vuracak
    Bu işten bir karaborsacı
    Ve aynı kefeye koymuyorum dikkat ( Migros marketler iyi iş yapacaklar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lütfen geniş açıdan bakalım.bence yasaklar iyi değil amma insanoğluda başka türlü frenlenmiyor.saat nede 22:00 dan sonra içkli yasağı geliyor. adam içiyor çıkıyoy yola kaza yapıp bir İ N S A N 'ı öldürüyor hiç bir ceza almıyor.bnenzin istasyonunda içkinin ne işi var.kimseye içki içme diyende yok.ama insanoğlu ben akıllı içerim diyor.meret şişede durduğu durmuyor ki......:46::46::46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı jokey77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lütfen geniş açıdan bakalım.bence yasaklar iyi değil amma insanoğluda başka türlü frenlenmiyor.saat nede 22:00 dan sonra içkli yasağı geliyor. adam içiyor çıkıyoy yola kaza yapıp bir İ N S A N 'ı öldürüyor hiç bir ceza almıyor.bnenzin istasyonunda içkinin ne işi var.kimseye içki içme diyende yok.ama insanoğlu ben akıllı içerim diyor.meret şişede durduğu durmuyor ki......:46::46::46:
    Ben işten yorgun geliyorum ve kafamı dahıtmak için 2-3 tane içiyorum...saat 22:00 den sonra alkol alıp arabaya binen kişi zaten hiçibirşeyi umursamayan ve başı boş kişidir..atlar taxiye gideceği yere gider...eskisi gibi alkol alıpta kaza yapan haberler görüyormuyuz tv de görmüyoruz...özellikle İstanbul da...gece denetlemeler arttı..bence iyi bi şey...benim şahsi görüşüm gece Tayyip hazretleri gece içmeyin gündüz için mi demeye getiriyor olayı....mert arkadaşımızın dediği gibi tyyip birden kısıtlamıyor alkol ve sigarayı..yavaş yavaş sindire sindire..Tayyibin iktidarı sürdüğü sürece daha ne yasaklar gelir...İran a kadar gider...ben alkol da alıyorum sigarada içiyorum...bu benim keyfim...yasaklasın bakalım...Tayyibe oy verenler düşünsün...''Şerefine Tayyib Hazretleri''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kural aslında bence çok normal bunu iktidar değilde muhalefet yapsa kimsenin sesi çıkmazdı İÇKİ beyni uyuşturan sağlıksız insana zarar veren bir madde dir kurtulmak için hastaneler bile vardır.
    Önemli konu ise kimseye sen içemezsin denmiyor saat 22 den sonra satışı yasak çok alkole düşkünler varsa 21:30 da stok yapsın sabaha kadar içsin
    Siz biliyormusunuz ki alkolik babalar gece yarısı masum çocuğunu karısını başına bir şey gelirmi gelmez mi düşünmeden içki aldırmaya yolluyor hiç düşündünüz mü?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazlıktayım, buzdolabının yarısına stok yaptım tekelden.
    beni bağlar 22den sonrası.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İçenler bizi ilgilendirmiyor devleti bu uygulamasından sonra tebrik ediyorum
    Bunlar toplum tarafından çok tepki çekiceği biline biline korkmadan cesurca bu kanunları yapanları halkımız daima destekler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eeeh!..Vatandaşa bir nizam getirdik.Bir de yurtdışındakiler hizaya sokuldumu dünya insanlığı kurtuldu demektir.Artık sayın başbakana dua eden çok olur!..Öyle ya kiminin parası,kiminin duası!....
    Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çok eminim ilerde, yani bir sonraki seçimi alırlarsa.
    Mutlaka islam polisleri olacaktır.
    Oruç tutmayan / cumaya gitmeyen /başını örtmeyen cezalandırılacak. Aha buraya yazıyorum çok çok yakında bunlarıda görecwğiz.
    Nasıl olsa vatandaş Koyun tepki falan yok tam istedikleri gibi.
    Makarna bulgur kömüre oyunu satan vatandaşa bunlar müstahaktır.
    Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çanak antenleri sökmeseler bari
    Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla ben akp nin aldığı kararları ve kuralları tanımam benimde kendime göre kurallarım var.istediğim zaman içki de içerim sigara da hem de kapalı yerlerde bu da benim kanunum.

tayıp ıce sacmaladı bakalım ne olacak reyhanda bombalar patlarken o içkıyle sıgarayla bozmuş dıkatı başka yerlere cekmeye calişiyor gundem degiştırıyor

amerikalı fehtullah gülenden talimatı aldı şimdide uyguluyor.....
    Alıntı saemre Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yakında,gece 22 den sonra başka şey yapmayı da yasaklarlar bence..!
    Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    22 den sonra içki alanı hapse atsınlar.....oldu olaçak....
    Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hapse atmazlar "kabahatlar kanunundan ceza yazılır. ( ama ilk önce karakolda sopa çekerler o kesin!! çünkü emir tayyip hazretlerinden geliyor.
    eeee... tahibe oy verenler düşünsün...
    Alıntı Mojıto Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben işten yorgun geliyorum ve kafamı dahıtmak için 2-3 tane içiyorum...saat 22:00 den sonra alkol alıp arabaya binen kişi zaten hiçibirşeyi umursamayan ve başı boş kişidir..atlar taxiye gideceği yere gider...eskisi gibi alkol alıpta kaza yapan haberler görüyormuyuz tv de görmüyoruz...özellikle İstanbul da...gece denetlemeler arttı..bence iyi bi şey...benim şahsi görüşüm gece Tayyip hazretleri gece içmeyin gündüz için mi demeye getiriyor olayı....mert arkadaşımızın dediği gibi tyyip birden kısıtlamıyor alkol ve sigarayı..yavaş yavaş sindire sindire..Tayyibin iktidarı sürdüğü sürece daha ne yasaklar gelir...İran a kadar gider...ben alkol da alıyorum sigarada içiyorum...bu benim keyfim...yasaklasın bakalım...Tayyibe oy verenler düşünsün...''Şerefine Tayyib Hazretleri''
    Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazlıktayım, buzdolabının yarısına stok yaptım tekelden.
    beni bağlar 22den sonrası.
    hepnizin yorumlarini okudum size tek birsey soracagim elinizi vicdaniniza koyarak cevap verin yeter bilmioyrum icinizde cocugu olan varmi diyelimki cocugunuz icki iciyor nasil bir tepki verirdiniz bana sadece bunu söyleyin ama samimi bir sekilde söyleyin show yapmayarak
    adam saat 22 den sonra ickiyi yasaklamis vay efendim nasil yasklarmis arkadas madem o kadar tiryakisin sabahtan al at ne diye bunu büyütüyorsunuz eminim bunu diger partiler yapsaydi güzel olmustu diyecektiniz ama is bu partiye gelince adamlar ne yapsa kabahat bir arkadasta reyhanliyi söylemis iyide arkadasim sen hic haber izlemezmisin o olaya kadar kac tane olay önlenmis
    birde bunu söylemek aslinda hos degil lakin arkadas hep salliyor erdogona senin o nicikini kullandigin rahmetlinin hastane masraflarinida begenmedigin bu hazretleri karsiladi buda aklinda bulunsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Cemcem 66 Dost merhaba!..Samimi söyleminize ben de samimiyetle cevap vereyim.Yasa hakkında eleştiriye geçmeden önce kendi özelimi yazayım.50 yıldır aralıksız içerim.Hiç birinde eve bir başkasının kolunda gitmedim.Hiçbir zaman içkisonrası bir önceki günün veya gecenin pişmanlığını yaşamadım.Şimdi çocuklarımla birlikte aynı masada kadeh kaldırmak en büyük zevklerimden biri.Bütün bunlara karşın içki içmekle övünmedim,ölçüyü kaçıranları ayıpladım.Zamanını içki içerek öldürenleri ise lânetledim.
    Gelelim bu yasanın zamanlamasına:Hem turizmi destek için milyon dolarlar vererek yurt dışında kampanyalar yürüteceksin,ardından sezon başında bu kitleyi ürkütecek yasaları devreye sokuyorsun.Üstelikte yabancıların her türlü alkollü içkiyi tükettiğni bile bile...Türkiyeye turist gelmesini engelleyen Yunanistan ,İtalya ve İspanya gibi ülkelerin eline koz veriyorsun...Bütün bunların amacı vatandaşı korumak olsa iyi.Öyle olsaydı yıllardır değil,yüzyıllardır bu ülke insanını kasıp kavuran dinî taassubdan çekip kurtarmanın yollarını ararlardı.Ama dünden bugüne her zaman siyasi hırs,dini gerçekliğin önünde gitmiştir.Bunlarda vatandaşın değil gelmiş geçmiş tüm siyasi iktidarlarındır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu yasanın kötü yönünü göstermek isteyenler içmeyi sevenler oysaki bilmiyorlar mı sadece o saatlerde alamıyacaklar
    Turizm e gelince misafir umduğunu değil bulduğunu yer bu biz türklerin sözüdür.
    Yani tüm turistleri alkolik yaptınız üstelik otelde odasında içer sabaha kadar oda servisinden ister yani o kadar çok alternatifi var ki
    sayın resultürk içki bağımlılık yaratan ve düşünce ve mantığı insanın elinden alan bir maddedir bunu ben söylemiyorum tüm dünya söylüyor
    Siz çocuklarınızla devam edin size alkollü günler dilerim

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri