Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
43 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Gece 22'den sonra alkol satışı yasak!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadece bizde yasak degil

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan ise, “Özellikle yatsı namazı ve sabah namazı şeklinde yaklaşımda bulunmak beni çok üzdü. Saat uygulaması hemen hemen dünyanın tüm gelişmiş ülkelerinde var. İsveç’te hafta içinde 19.00’dan sonra, Cumartesi günleri 15.00’den sonra, Pazar günleri 24 saat yasak. İskandinav ülkelerinin tamamında saat yasağı var” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi ne oldu türkiyenin imajı sadece bu birtane biraz araştırın çok çıkar

ANTALYA - Öğretmenleriyle birlikte Antalya Kemer’e tatile gelen 11 Alman üniversite öğrencisinden beşi alkol komasına girdi, biri öldü.
    11 kişilik öğrenci grubu, 22 Mart’ta Anatolia Otel’e yerleşti. Gençlerden beşi, üç gün boyunca aşırı alkol aldı. Otel yönetimi içki vermeyince yakındaki marketten aldıkları votkayı içen öğrencilerden 18 yaşındaki Rafael Neca’nın önceki gece hareketsiz kalması üzerine diğer öğrenciler otel yetkililerine haber verdi. Sağlık ekipleri, Rafael Neca’ya ilk müdahaleyi yaptı ancak gencin öldüğü belirlendi. Olay yerine ambulans çağrıldı. Savcılığın da müdahale ettiği olayın ardından Neca ile birlikte sürekli alkol aldıkları öğrenilen dört öğrenci hastaneye kaldırıldı. İki arkadaşın hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenilirken, iki genç de halen gözetim altında tutuluyor. (dha)

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
    (Maide Suresi 90 )

şeytan, içki ve kumarla, ancak aranıza düşmanlık ve kin sokmak; sizi, Allah'ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık vazgeçiyor musunuz? ( Maide Suresi 91 )
    Konu bayram tv tarafından (26-05-2013 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar belki tuhafınıza gider, ama alkol satışı olarak ben şahsen alkol satışının 17.00 ile 21.00 olmasını isterdim. alkolsuz bira satışıda sabah 10.30 ile akşam 22 olabilir. ben özgürlük sınırlarını asla kısıtlamadan biri deyilim. ama alkolu sevmiyorum ya, şişede durduğu gibi durmuyor. genelde dışarda alkol alanlar ve sarhoş olanlar başkasını rahatsız ediyor. bakalım insanları taciz rahatsız edene, insanlara hakaret ve küfür eden yasasına ne zaman bakacaklar. bir tek bakmadıkları bu konu kaldı. buda son derece çok önemli.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben içmişim içmemişim tayyip efendiyi zerre kadar ilgilendirmez içkiye yasak koycaklarına kendi gezilerini kısıtlasalar nasıl olur acaba adam bi geziye gidiyor sülale boyu ben 30 senelik tornacıyım emegimin karşılıgını isteme kaltım kapıyı gösterdi iş verenim benim de yetişkin oglum var yeri gelir beraber oturur içerim haftada bir canım 2veya 3 bira içmişim çokmu söylencek bir sürü şey var neyse yine kendimi tutuyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu bayram tv tarafından (26-05-2013 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pirler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben içmişim içmemişim tayyip efendiyi zerre kadar ilgilendirmez içkiye yasak koycaklarına kendi gezilerini kısıtlasalar nasıl olur acaba adam bi geziye gidiyor sülale boyu ben 30 senelik tornacıyım emegimin karşılıgını isteme kaltım kapıyı gösterdi iş verenim benim de yetişkin oglum var yeri gelir beraber oturur içerim haftada bir canım 2veya 3 bira içmişim çokmu söylencek bir sürü şey var neyse yine kendimi tutuyorum
    emin ol tayyipinde zerre kadar umrunda degil senin icip icmediginden adam geziyor evet devlet ona bu yetkiyi vermis oda devletin verdigi kurallar ölcüsünde geziyor ama turist olarak degil ülke menfatine geziyor 30 senedir bir isle ugrasiyorsun allah kolaylik versin lakin adamin sana kapiyi göstermesinin tayiple ne alakasi var onuda nalamis degilim belliki yetiskin bir insansiniz bazi seyleri elestirecegim derken vicdaninizla elestiri yaparsaniz bizlerde bundan faydalanmis oluruz fazla degil 12 sene öncesini düsünün yeter oglunuzla icin size kimse icmeyin demiyorki illede elestiri yapacagim diye elstiri yapmak bence pekte dogru degil haklisiniz cok sey var söylenecek ama bizim insanimiz bazi seyleri cok cabuk unutuyor gecmisimizi cok cabuk unutuyoruz biraz vicdanli olarak bazi seyleri degerlendirmekte fayda var bu benim kendi düsüncem neyse herkesin gönlüne göre versin ALLAH

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

:45::45::45::45::45::45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cemcemcem66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

emin ol tayyipinde zerre kadar umrunda degil senin icip icmediginden adam geziyor evet devlet ona bu yetkiyi vermis oda devletin verdigi kurallar ölcüsünde geziyor ama turist olarak degil ülke menfatine geziyor 30 senedir bir isle ugrasiyorsun allah kolaylik versin lakin adamin sana kapiyi göstermesinin tayiple ne alakasi var onuda nalamis degilim belliki yetiskin bir insansiniz bazi seyleri elestirecegim derken vicdaninizla elestiri yaparsaniz bizlerde bundan faydalanmis oluruz fazla degil 12 sene öncesini düsünün yeter oglunuzla icin size kimse icmeyin demiyorki illede elestiri yapacagim diye elstiri yapmak bence pekte dogru degil haklisiniz cok sey var söylenecek ama bizim insanimiz bazi seyleri cok cabuk unutuyor gecmisimizi cok cabuk unutuyoruz biraz vicdanli olarak bazi seyleri degerlendirmekte fayda var bu benim kendi düsüncem neyse herkesin gönlüne göre versin ALLAH
    bben sana söyliyim kardeşim tayyiplene alakalı oldugunu tayyip gelmeden önce soyyal haklarımız vardı saolsun bir geldi pir geldi soyyal haklarımız uçuverdi devlet eliyle ben on 12 sene öncesinide biliyorum ondan öncesinide bugün ak partiye yakınsan yedi sülalen doyar sen sabahtan akşama kadar secceden kafanı kaldırmasan dahi içini düzeltmedikten sonra ne anlamı kaldı ibadetinin adam hırsızlık yapıyor çalıyor çarpıyor bi tövbe estafula yap Allah affeder kimse düzgün deyildir bana hikaye anlatmasın kimse ismi lazım deyi lvatandaşın tekinin oglu ticaret yapıyor boşversene sen külama anlat 18 yaşındaki cocuk benim de cocugum 18 yaşında benim oglum yapamıyor sebebine gelince benim aldıgım maaş ortada tayyip remzi gürle yaptıgı görüşmelere ne demeli halande yargılanmayı bekliyor tayyip en basitinden akbil davasından sevgili dindar başbakanımız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Asıl önemli olan başbakanı sevip sevmemiz değil farkındamısınız oyları hiç bir şekilde düşmüyor ve bu tip iddialarla oyuna oy katıyorsunuz benden size uyarı

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri