Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
43 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Gece 22'den sonra alkol satışı yasak!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pirler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bben sana söyliyim kardeşim tayyiplene alakalı oldugunu tayyip gelmeden önce soyyal haklarımız vardı saolsun bir geldi pir geldi soyyal haklarımız uçuverdi devlet eliyle ben on 12 sene öncesinide biliyorum ondan öncesinide bugün ak partiye yakınsan yedi sülalen doyar sen sabahtan akşama kadar secceden kafanı kaldırmasan dahi içini düzeltmedikten sonra ne anlamı kaldı ibadetinin adam hırsızlık yapıyor çalıyor çarpıyor bi tövbe estafula yap Allah affeder kimse düzgün deyildir bana hikaye anlatmasın kimse ismi lazım deyi lvatandaşın tekinin oglu ticaret yapıyor boşversene sen külama anlat 18 yaşındaki cocuk benim de cocugum 18 yaşında benim oglum yapamıyor sebebine gelince benim aldıgım maaş ortada tayyip remzi gürle yaptıgı görüşmelere ne demeli halande yargılanmayı bekliyor tayyip en basitinden akbil davasından sevgili dindar başbakanımız
    Valla yakinda basimiza tas düserse kesin tayip yüzünden düstü deriz ne diyim eger 12 sene önce daha iyi durumdaydik diyorsaniz ben baska bir ülkede yasamisim sanirim ne diyeyim ayrica dindar olmakta o kadar kötü bir sey degil neyse ALLAH herkesin kalbine gönlüne göre versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pirler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben içmişim içmemişim tayyip efendiyi zerre kadar ilgilendirmez içkiye yasak koycaklarına kendi gezilerini kısıtlasalar nasıl olur acaba adam bi geziye gidiyor sülale boyu ben 30 senelik tornacıyım emegimin karşılıgını isteme kaltım kapıyı gösterdi iş verenim benim de yetişkin oglum var yeri gelir beraber oturur içerim haftada bir canım 2veya 3 bira içmişim çokmu söylencek bir sürü şey var neyse yine kendimi tutuyorum
    hepimiz her yerde aynı sıkıntıları yaşıyoruz demekki. her kim benim senin hakkını yediyse allah belasını versin. benim hakkımı yiyen seninde onunda hakkını yer. allah böyle insanların bin belasını versin ve inşallah haytta muvaffak olmaz inşallah ailece evde yemek yerleken sofranın tam oratsına gökten kocaman bir meteor düşer, ve parçacıkları toplanmaz. demekki sadece bende böğle müşteri yok. keşke hayatta karşıma kötü insan hiç çıkmasaydı. malesef tonla çıktı karşıma.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla başbakan en iyisini yapıyor içki içeceğinize zıkkım içsinler içkinin kime faydası var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

:45::45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamtürk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla başbakan en iyisini yapıyor içki içeceğinize zıkkım içsinler içkinin kime faydası var.
    Başkasının içtiği içkiye "zıkkım içsin diyen kendini bilmezler!" içki içenler sana nasıl bir zarar verdiler?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mesela içki içenler trafik kazası yaparak bana zarar veriyor sevdiğimizi elimizden alıyor
    hatta içenler beyni uyuşunca etrafı rahatsız ediyor
    içki içmesini bilmeyen diye bir şey yoktur içki insanın beynini uyuşturduğu için içmesini bilmek diye bir şey yoktur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mesela içki içenler trafik kazası yaparak bana zarar veriyor sevdiğimizi elimizden alıyor
    hatta içenler beyni uyuşunca etrafı rahatsız ediyor
    içki içmesini bilmeyen diye bir şey yoktur içki insanın beynini uyuşturduğu için içmesini bilmek diye bir şey yoktur
    Evet sadece içenler zarar veriyor! Hüseyin üzmez de içki içmiyor!
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu sizce alkol tüketimini azalttımı benim görüşüm azaltmaktan daha fazla çoğalttı çünkü biz yasaklara karşıyız ama kanunlara uyarız vatandaş atıyorum 35lik rakı içiyor yasak var ne yapıyor 70lik alıyor yada kaçağa gidiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimse kimseye hakaret etmeden yorumlarını görüslerini yazsın birbirmiz kırmaya hakaret etmeye gerek yok .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

alıntıdır
    Konu korfez41 tarafından (28-05-2013 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir.
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri