Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Ünal Aysal istifa etti...!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ünal Aysal istifa etti...!!!

Galatasaray Kulübü'nde olaðanüstü seçimli genel kurula gidilmesi kararýnýn ardýndan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. baþkan Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti.

22 Haziran'daki seçime kadar kulübe Ali Dürüst baþkanlýk yapacak. Ünal Aysal istifa kararýný prosedür gereði aldý. Eðer Aysal istifa etmeseydi Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 22 Haziran'da sadece baþkan ve yönetim kurulu seçimi olacaktý. Aysal'ýn istifa kararýný almasýndan sonra tüm kurullarýn seçimi gerçekleþtirilecek.

Sarý-kýrmýzýlý kulüpten alýnan bilgiye göre, Galatasaray Kulübü Baþkaný Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyeleri istifa ederek, yeni oluþacak yönetimin görev süresinin 3 yýl olmasýnýn önünü açtý.

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Baþkaný Ýrfan Aktar, "Zaten yönetim kurulu olarak seçime gitme kararý alýnmasý, toplu istifa anlamýný taþýr. Bu hem yönetim kurulu hem de diðer kurullar için geçerlidir. Mevcut durumda seçim tarihi belirlenmiþ, seçim gündemi de yayýmlanmýþtýr. Ancak seçim yapýlana kadar da yönetim ve kurullar görevini sürdürür" ifadelerini kullandý.

22 Haziran'daki seçime doðru prosedür gereði istifa eden Ünal Aysal, bir yandan da yeni yönetim kurulunu oluþturmak için çalýþmalarýný sürdürüyor. Baþkan Ünal Aysal, istifa söylentilerine karþýn DHA'ya þu açýklamayý yaptý;
    "Tüzüðe uygun olmasý için, prosedür gereði istifa ettim. Bütün yönetim de istifa etti. Yeni bir seçime gidiyoruz ve hazýrlýklarýmýzý buna göre yapýyoruz. Bunda farklý bir durum yok. Ýstifamý yanlýþ yöne çekmeye çalýþanlar Galatasaray'a zarar vermekten baþka bir þey yapmýyor. 22 Haziran'da yeni listemle aday olacaðým."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yöneticilerin degiþmesi bence kötü hele ki adnan polatýn ayagýný kaydýranlar þimdi yine yönetime girebilirmiþ komedi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bir takým dolaplar dönüyor Gs de hadi hayýrlýsý bakalým

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri