Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Trabzonspor'da yeni başkan Hacıosmanoğlu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Trabzonspor'da yeni başkan Hacıosmanoğlu

Trabzonspor'da 67. Genel Kurulun ardından yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu seçildi. Hacıosmanoğlu, 14 sandıkta 1571 oy alarak bordo-mavili takımın 15. başkanı oldu.

Trabzonspor'da 67. Genel Kurulun ardından yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu seçildi. Hacıosmanoğlu, 14 sandıkta 1571 oy alarak bordo-mavili takımın 15. başkanı oldu.

19 Mayıs Spor Salonu'da iki gün süren olağanüstü genel kurulda, 14 sandıkta 4 bin 236 geçerli oy kullanıldı.
    Genel kurulda 17.00'de oy verme işleminin bitmesinin ardından yaklaşık 8 saat süren sayımın ardından İbrahim Hacıosmanoğlu 1571 oy alarak bordo-mavili kulübün 15. başkanı oldu.
    13. sandığa kadar önde giden Muharrem Usta ise 1496 oy, Metin Atasoy 723, Hakan Kulaçoğlu 284, Emre Aksoy ise 162 oy aldı.
    İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlığındaki 15 kişilik yönetim kurulu ile yedek üyeler şöyle:
    Asil Üyeler: Ali Kemal Başaran, Yaşar Aşcıoğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Murat Türköz, Ali Uzunay, Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu, Köksal Güney, Abdi Serdar Üstünsalih, Mehmet Uğur Bozoğlu, Muhammet Kara, Engin Hacısalihoğlu, Onur İncehasan, Mehmet İrfan Çoşkun, Osman İlyas,
    Yedekler: Yakup Aslan, Erol İbrahimağaoğlu, Ahmet Emre Turan, Köksal Sadıklar, Ömer Demir, Çetin Kansız, Mehmet Terzi
    reklam

İbrahim Hacıosmanoğlu, 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında Nuri Albayrak'ın kulüp başkanlığı döneminde başkan yardımcısı olarak bordo-mavili kulüpte görev yapmıştı.

HACIOSMANOĞLU: EMEK HIRSIZLARINA KARŞI DİK DURMAK LAZIM

Trabzonspor'un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ilk açıklamasını yaptı.
    Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor başkanı konuşmaz, icraat yapar. Emek hırsızlarına karşı dik durmak lazım. Trabzon sevdalılarına hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. Bize oy veren vermeyen, Trabzonspor'un sahibi olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun Trabzonspora

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ülkede hak var, adalet var ve bunun tecelli edeceğine inanıyorum.
    Bu kupamızı kim aldıysa kendi elleriyle teslim edecek."

brahim Hacıosmanoğlu, programda isim vermeden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım konusunda görüşlerini açıklarlarken de şu iddialarda bulundu:

"Bahsettiğiniz kulübün başkanını, kendi camiası, bu kadar rezillikten sonra hala kulübün başında tutuyorsa, o kendi camiasının sorunudur. Bu benim sorunum değildir. Bu insan sadece kupa çalmaktan ceza almadı, farklı farklı nedenlerden dolayı da yüz kızartıcı suçları var. Fenerbahçe gibi güzide bir kulübün başında durması o camianın ayıbıdır. Fenerbahçe kulübünde maç seyretmeye gittiğimde adını ettiğiniz başkan benden daha yalnızdır orada. Benim dostum, daha fazladır. Bizim Fenerbahçe kulübü ile hiçbir sorunumuz yok."

"KAFKAS’I ONORE EDİP GÖNDERECEĞİZ"

Teknik direktörleri Tolunay Kafkas'la yolları ayırma konusunda da açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, "Yollarımızı ayırırken görüşmedik. O konuda erken bir açıklama yapmış olabilirim. Bu da göreve başlarken ilk hatadır. Hocamız Trabzon'a geldiğinde kendisiyle görüşüp onu onore edip göndermek bizim görevimizdir. Kendisi sevdiğim bir kişidir" dedi.

"ÜNAL AYSAL KABUL EDERSE CEZAYI ÖDERİZ"

Başkan Hacıosmanoğlu, bu arada Türk Telekom Arena Stadı'nda açılan, "2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor, Arena'ya hoş geldin" yazılı pankartın cezasını da Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın kabul etmesi durumunda kendilerinin ödeyeceklerini söyledi.

"SPORTİF DİREKTÖRÜMÜZ FATİH TEKKE"

Transfer çalışmalarıyla ilgili sportif direktörleri Fatih Tekke'nin açıklama yapacağını da söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, son olarak, "Kalecilerimiz Onur ve Tolga'yla ilgili kararı, daha doğrusu tüm oyuncularla ilgili kararı, sportif direktörümüz ve teknik ekibimiz verecek. Sportif direktörümüz de Fatih Tekke'dir" dedi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri