Bu ülkede hak var, adalet var ve bunun tecelli edeceğine inanıyorum.
Bu kupamızı kim aldıysa kendi elleriyle teslim edecek."

brahim Hacıosmanoğlu, programda isim vermeden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım konusunda görüşlerini açıklarlarken de şu iddialarda bulundu:

"Bahsettiğiniz kulübün başkanını, kendi camiası, bu kadar rezillikten sonra hala kulübün başında tutuyorsa, o kendi camiasının sorunudur. Bu benim sorunum değildir. Bu insan sadece kupa çalmaktan ceza almadı, farklı farklı nedenlerden dolayı da yüz kızartıcı suçları var. Fenerbahçe gibi güzide bir kulübün başında durması o camianın ayıbıdır. Fenerbahçe kulübünde maç seyretmeye gittiğimde adını ettiğiniz başkan benden daha yalnızdır orada. Benim dostum, daha fazladır. Bizim Fenerbahçe kulübü ile hiçbir sorunumuz yok."

"KAFKAS’I ONORE EDİP GÖNDERECEĞİZ"

Teknik direktörleri Tolunay Kafkas'la yolları ayırma konusunda da açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, "Yollarımızı ayırırken görüşmedik. O konuda erken bir açıklama yapmış olabilirim. Bu da göreve başlarken ilk hatadır. Hocamız Trabzon'a geldiğinde kendisiyle görüşüp onu onore edip göndermek bizim görevimizdir. Kendisi sevdiğim bir kişidir" dedi.

"ÜNAL AYSAL KABUL EDERSE CEZAYI ÖDERİZ"

Başkan Hacıosmanoğlu, bu arada Türk Telekom Arena Stadı'nda açılan, "2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor, Arena'ya hoş geldin" yazılı pankartın cezasını da Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın kabul etmesi durumunda kendilerinin ödeyeceklerini söyledi.

"SPORTİF DİREKTÖRÜMÜZ FATİH TEKKE"

Transfer çalışmalarıyla ilgili sportif direktörleri Fatih Tekke'nin açıklama yapacağını da söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, son olarak, "Kalecilerimiz Onur ve Tolga'yla ilgili kararı, daha doğrusu tüm oyuncularla ilgili kararı, sportif direktörümüz ve teknik ekibimiz verecek. Sportif direktörümüz de Fatih Tekke'dir" dedi.