Trabzonspor'da 67. Genel Kurulun ardýndan yeni baþkan Ýbrahim Hacýosmanoðlu seçildi. Hacýosmanoðlu, 14 sandýkta 1571 oy alarak bordo-mavili takýmýn 15. baþkaný oldu.
Trabzonspor'da 67. Genel Kurulun ardýndan yeni baþkan Ýbrahim Hacýosmanoðlu seçildi. Hacýosmanoðlu, 14 sandýkta 1571 oy alarak bordo-mavili takýmýn 15. baþkaný oldu.
19 Mayýs Spor Salonu'da iki gün süren olaðanüstü genel kurulda, 14 sandýkta 4 bin 236 geçerli oy kullanýldý.
Genel kurulda 17.00'de oy verme iþleminin bitmesinin ardýndan yaklaþýk 8 saat süren sayýmýn ardýndan Ýbrahim Hacýosmanoðlu 1571 oy alarak bordo-mavili kulübün 15. baþkaný oldu.
13. sandýða kadar önde giden Muharrem Usta ise 1496 oy, Metin Atasoy 723, Hakan Kulaçoðlu 284, Emre Aksoy ise 162 oy aldý.
Ýbrahim Hacýosmanoðlu'nun baþkanlýðýndaki 15 kiþilik yönetim kurulu ile yedek üyeler þöyle:
Asil Üyeler: Ali Kemal Baþaran, Yaþar Aþcýoðlu, Sebahattin Çakýroðlu, Murat Türköz, Ali Uzunay, Seyfettin Tayfun Kahyaoðlu, Köksal Güney, Abdi Serdar Üstünsalih, Mehmet Uður Bozoðlu, Muhammet Kara, Engin Hacýsalihoðlu, Onur Ýncehasan, Mehmet Ýrfan Çoþkun, Osman Ýlyas,
Yedekler: Yakup Aslan, Erol Ýbrahimaðaoðlu, Ahmet Emre Turan, Köksal Sadýklar, Ömer Demir, Çetin Kansýz, Mehmet Terzi
reklam
Ýbrahim Hacýosmanoðlu, 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarýnda Nuri Albayrak'ýn kulüp baþkanlýðý döneminde baþkan yardýmcýsý olarak bordo-mavili kulüpte görev yapmýþtý.
HACIOSMANOÐLU: EMEK HIRSIZLARINA KARÞI DÝK DURMAK LAZIM
Trabzonspor'un yeni baþkaný Ýbrahim Hacýosmanoðlu, ilk açýklamasýný yaptý.
Hacýosmanoðlu, "Trabzonspor baþkaný konuþmaz, icraat yapar. Emek hýrsýzlarýna karþý dik durmak lazým. Trabzon sevdalýlarýna hizmet etmek için elimizden geleni yapacaðýz. Bize oy veren vermeyen, Trabzonspor'un sahibi olan herkese sonsuz teþekkür ediyorum" dedi.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý
Bu ülkede hak var, adalet var ve bunun tecelli edeceðine inanýyorum.

Yer imleri