İstanbul Kültür Sanat Vakfı ve Kod Müzik işbirliğinde düzenlenen Phonem by Miller, bu hafta sonu iki büyük konserle devam ediyor.
The Whitest Boy Alive
The Whitest Boy Alive 3 Kasım Cuma gecesi Babylon’da sahne alırken, Colder ise 4 Kasım Cumartesi gecesi Indigo’da olacak.
THE WHITEST BOY ALIVE - 3 Kasım Cuma, saat 22.00 / Babylon
Phonem by Miller, şu aralar Avrupa’da en çok konuşulan gruplardan birini ağırlıyor! Ünlü folk-pop ikilisi Kings Of Convenience’dan tanıdığımız Erlend Øye’nin Berlinli üç arkadaşı ile kurduğu yeni grubu The Whitest Boy Alive, 3 Kasım Cuma gecesi Babylon’da sahne alacak.
Saat 22.00’de başlayacak gecede Radyo Eksen DJ’lerinden Gülşah Güray’ın ardından The Whitest Boy Alive sahne alacak. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan ilk albümleri Dreams ise şimdiden yılın en iyi albümü adaylarından The Whitest Boy Alive konserini Erlend Øye hayranları kaçırmasın…
Gecenin ilerleyen saatlerinde grubun kurucularından Marcin Oz’un (Highfish) bas gitarını bırakıp DJ kabinine geçeceği sürprizlere hazırlıklı olun!
COLDER - 4 Kasım Cumartesi, saat: 23.00 / Indigo
Phonem by Miller’da Cumartesi gecesi Fransa’dan son yıllarda çıkan en başarılı gruplardan Colder sahne alacak.
Keskin gitar sound’u, güçlü basları ve karanlık ama oldukça hareketli müziğiyle Colder, 80’lerden Joy Division, Suicide gibi post-punk grupları, Daft Punk, Air gibi modern Fransız dans müziği gruplarını da çağrıştırıyor.
Saat 22.30’da başlayacak gece Miller Music Factory 2006’da DJ Kategorisi’nde 3. olan Digital Playground’un ardından Barış Türker ile devam edecek.
Colder’ın ardından ise son dönemde Alman minimal techno tarzının en önemli temsilcilerinden ve ünlü Wagon Repair plak şirketinin kurucularından, başarılı DJ ve prodüktör Konrad Black pikapların başında olacak.
Konrad Black
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
PHONEM SANATÇILARIYLA TANIŞMAK İSTER MİSİNİZ?
Ünlü İskoçyalı rock grubu MOGWAI’ın unutulmayacak Açılış Konseri ile başlayan Phonem by Miller, konserlerin yanı sıra atölye düzenlenen atölye çalışmaları ve söyleşiler ile son dönemlerin en çok sevilen gruplarıyla buluşma imkânı sağlıyor.
İlk albümleriyle Türkiye’de başarılı bir çıkış yapan Portecho, 1 Kasım Çarşamba günü saat 18.00’de Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampusü, KS7 Salonu’nda müzikseverlerle buluşuyor. Tan Tunçağ ve Deniz Cuylan’dan oluşan ikili, katılımcılara müzik üretim tekniklerini aktaracak.
The Whitest Boy Alive ise 4 Kasım Cumartesi günü saat 17.00’de Dulcinea’da hayranlarıyla buluşup sohbet edecek. Grupla tanışmak isteyen müzikseverlere duyurulur!
Film Gösterimi 2 Kasım Perşembe günü...
Phonem by Miller’da İngiltere’nin en yaratıcı film yönetmenlerinden olan Chris Cunningham’ın Rubber Johnny ve Antenna UK tarafından seçilen en iyi İngiliz müzik videolarının gösterileceği Film Gösterimi ise 2 Kasım Perşembe günü saat 18.00’de ücretsiz olarak İstanbul Modern Sineması’nda gerçekleşiyor.
BİLETLER HAKKINDA...
Phonem by Miller konserlerin biletleri; BİLETİX satış noktaları, BİLETİX çağrı merkezi (0216 556 98 00), BİLETİX İnternet sitesi ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) üzerinden ve mekan girişlerinden satılıyor.
Phonem by Miller’ın bilet fiyatları 15 YTL ile 40 YTL arasında değişiyor. Etkinlik kapsamında yer alan söyleşi, atölye çalışmaları ve film gösterimleri ise ücretsiz olacak.
İstanbul Kültür Sanat Dostları üyeleri her zaman olduğu gibi konser biletlerinde “İKSD üyelerine özel indirim”lerden yararlanabilecekler


Teşekkur:
Beğeni: 




Konrad Black
Alıntı

Yer imleri