REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: arkadaşlar multiler hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart arkadaşlar multiler hakkında

arkadaşlar multiler gece 1 e kadar açık yani tps pakaeti ama 1.20 de yayın gidiyor şifre açılmıyor sizde de aynı sorun varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baygin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar multiler gece 1 e kadar açık yani tps pakaeti ama 1.20 de yayın gidiyor şifre açılmıyor sizde de aynı sorun varmı?
    Next ye 2005 dcız. Şu saat itibariyle açık. İstersen isa yüksel hocanın verdiği 1.11 tarihli kk+ dosyasını yükle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadas dedigin dogru bu yazilimdan kaynaklanan bir sorun degil geceleri bir iki saat sinyal kaybi oluyor, bu yayinlardan kaynaklanan bir sorun sanirim bazen bendede oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar ben gece satt 03 e kadar bilgisayarın başındayım ve bu kanları takip ediyorum ama böle bir sorun hiç yaşamadım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazen oluyor arkadasim ama fazla surmuyor 1 saat falan sonra tekrar geliyor sinyaller

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne zaman açılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm millet.benim bi sorunum var.yardımcı olursanız sevinirim:
    kaon ksf 511z (16.co.A1) ccihazım var ve sunny yazılımı yükledim fakat kanalların çoğunu izleyemiyorum.en başta multiler.Bir bilen varsa acıklarmı lütfen

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri