neyin kafasını yaşıyorsun kardeş söylede bizde içelim 80ler dilber hala neyse bu işin şakası ama açılan konuyla bizim yazdıklarımızın hiç alakası yok bu konuyla ilgili mesaj yazacak arkadaşlarında kafası karışıyor bence konu başlığına geri dönelim herkese iyi geceler...:45:
FIFA dünya sıralaması açıklandı. Türkiye'nin 10 basamak birden gerileyerek 573 puanla 54'üncü sırada yer aldığı listede,
İspanya bin 614 puanla ilk sıradaki yerini korudu. Almanya ve Arjantin de 2. ve 3. sıralardaki konumlarını devam ettiren ülkeler oldu.
Meselenin dipten ele alınmasına, çerik-çürük hale gelmiş, enkaz halindeki bir neslin yeniden elden geçirilmesine, restorasyona tabi tutulmasına ihtiyaç var.
KİMsöylemiş bunu :49:
ılmaz Vural, bugüne kadar kendisine teklif gelmemesine, milli takım ve üç büyüklerle adının anılmamasına isyan etti.
Elazığspor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Yılmaz Vural, bugüne kadar kendisine teklif gelmemesine, milli takım ve üç büyüklerle adının anılmamasına isyan etti. Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif'e katılan Vural, 'Sistemi eleştirdiğim için beni sevmezler. O meşhur hocaların hiç biri konuşmaz. 'Yılmaz sus!' diyorlar ama susmam' dedi.
işte Vural'ın sözleri:
"Yılmaz Vural konuşur.3 puanla aldığım takımı 43 puanla ligde bıraktım. Her şeyi yerinde olan Eskişehirspor 46 puanla, bizim 3 puan önümüzde ligi tamamladı, şu anda 9 takım teknik adam arıyor, bir tanesi gelip kapımı çalmıyor, bir tane arayan yok. Ben de saf saf bekliyorum. Neden? Çünkü ben konuşuyorum, eleştiriyorum, aykırı bir tipim. Dünyanın neresinde sistemi eleştiren adamlar sevilir? Türkiye'de ki o meşhur hocalara bir bakın, bugüne kadar neyi eleştirdiler? Benim medyam hep onları gündeme getirsin, önemli yerlere koysun. 60 yaşına geldim, milli takımda, üç büyük takımda adım geçmiyor. Ben bunlara layık değil miyim? Ben konuşursam beni oraya layık görürler mi? Yılmaz sus diyorlar. Susmam!
ZAVALLI MIYIM?
yılmaz hoca![]()
Konu zekı62 tarafından (06-06-2013 Saat 14:13 ) değiştirilmiştir.
:45:
Bugün gazetelerde ve internet sitelerinde yer alan Alex'in Aykut Kocaman hakkında yaptığı açıklamalar gündemi bir anda değiştirdi. Alex'in eski hocası Aykut Kocaman hakkında şu şekilde konuştuğu iddia ediliyordu. "Aykut Kocaman çalışmıyordu. Yaptırdığı idmanların hiçbir işe yarar tarafı yoktu. O işe yaramayan bir antrenördü. Sadece koşmamızı istiyordu. Koşuyorduk o kadar, oyun filan yoktu. Hiçbir işe yaramayan antrenman programları vardı. Kendisine endişelerimi söylediğimde, 'Tamam' dedi, ama ilişkimiz ondan sonra çöktü. Bir gün geldi ve 'Sen büyük oyuncusun ama artık birlikte çalışamayacağız dedi"
Ancak Twitter'da olay bambaşka bir hale geldi. Bir Fenerbahçeli taraftar ingilizce olarak Alex'e ağır küfürler etti. Alex de bu küfürlere karşılık olarak "Ben Aykut Kocaman hakkında kötü konuşmadım, o gazeteye konuşmadım, Türk medyasına konuşmadım." diyerek sahadaki olgun tavrını kendisine küfür ile konuşan taraftar karşısında da sürdürdü.
'TWİTTER'I BU ŞEKİLDE KULLANMAK TEHLİKELİDİR'
Twitter'ı kitlesel bir şiddet aracı olarak kullanmak tehlikelidir. Son günlerde kullanılan yöntemlerle toplum üzerinde nasıl etki bıraktığı ortadadır. Halkı kışkırtmaya çalışanlarla ilgili kanuni gereği mutlaka ifade edilmiştir.
Provakatif çaba içinde olanların yasal takibi yapılıyor.![]()
Bu nasıl iş ya hem adamın heykeli yapılıyor. Hemde sonra küfür ediliyor. Anlamadım gitti.
Bir beşiktaşlı olarak da , çok sevdiğim bir oyuncuydu keşke gitmeseydi
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri